Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy sportkomme...

Mi kell ahhoz, hogy sportkommentátor legyek?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, több Szép magyar versenyt megnyertem beszédemmel, érthetőségemmel. Nem sportolok semmit sem, csak úgy hobbiból, de szerintem nem ez a lényeg egy sportkommentátornál. Jelenleg egy gimnáziumba járok emelt szintű történelem oktatásra. Milyen iskola kell hozzá? Protekcióm hogyan lehet, kell-e itt bizonyítani, vagy minden jelenlegi kommentátor csak egy jó családi körülménynek köszönhetően van ott, ahol? Mert ha igen, kicsit lehangolódtam.
2011. szept. 15. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
''Nem sportolok semmit sem'' Nah itt elvagy vágva hisszen ha te sportkommentátor akarsz lenni akkor szarhatod aztse tudod mi az a faul stb...:)
2011. szept. 16. 13:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Focizni is focizok, és bicajozni is elég gyakran szoktam, de nem versenyszerűen! Attól, hogy nem űzi az illető a sportot, tudhatja a szabályait, rendjeit. Te sem tudod Newton x-dik törvényét gyakorlatban bemutatni, de a szabályát megtanultad... (jobb esetben)

De ez bármire lehet példa... értelmes válaszok jöhetnek...

2011. szept. 17. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!