Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzes sajat sulyal, servet...

Edzes sajat sulyal, servet lehet kapni?

Figyelt kérdés
A kerdes addot, ha gyurok mellre hasra es karra sajat sulyomal(nem hasznalok sulyzokat) akkor is lehet kapni servet?
2011. szept. 11. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2011. szept. 11. 11:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Elso valaszadonak koszonom.
2011. szept. 11. 12:24
 3/10 anonim válasza:
Az ember ertelmes valaszokat szeretne, erre mindig akadnak pihent agyuak. Szerintem nem lessz semmi bajod, csak a hirtelen mozdulatoktol tartozkodj! En is igy tettem tonkre a szivemet. Mindig fokozatosan csinald. Ne eroltesd meg magad, es akkor nem lessz semmi baj. Cigi, alkohol kizart ha edzeni akarsz, mert abbol tenyleg bajod lehet!!
2011. szept. 11. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha gyenge az alsó hátizmod a deréköved izmai satnyák,akkor a sima üléstől is kinyomódhat a porckorong,át is szakadhat,vagyis kész a gerincsérv edzés nélkül.
2011. szept. 11. 17:51
 5/10 A kérdező kommentje:
utolso valszado amugy neha faja a hatam dereknel kicsivel feljebb, lehet az ok a sok ulestol. koszonom szepen mindnekinek, amugy nem cigizek es nem is iszok.
2011. szept. 12. 00:13
 6/10 A kérdező kommentje:
14:24, hogy erted hogy tonkre tetted a szivedet? mitol es hogyan?
2011. szept. 12. 12:37
 7/10 anonim válasza:

14:24 vagyok. Ugy hogy eleinte en is sokat olvasgattam a temaban, mindent be is tartottam. De amikor mar 150 kg- al jatszadoztam, verszemet kaptam, es mar nem erdekelt semmi, csak a nagyobnal nagyobb sulyok meg teljesitmeny. Aztan egy nap, befellegzet az 56-os bicepsznek meg a nagy eroscsavonak. Most meg a 14- eves ocsem is lenyomja a kezem.

Ez jo, hogy korultekinto vagy. Ne akarj sokat. A kulcsszo:

Fokozatossag, esszeru elvarasok.

2011. szept. 12. 16:16
 8/10 A kérdező kommentje:
En nem akkarok sulytokal nyomni. A sajat test sulyomal edzenek, attol nem tok nagyon verszemet kapni hogy a haverokat is emelgesem:) Sajnalom az esetetdet es remelem hogy javulni fog a bicepszed.
2011. szept. 12. 18:19
 9/10 anonim válasza:
OOOOOOOO! Hadjad maa!! Ojan bicepszet gyurok magamnak, hogy a hegymaszok lemasznak a Mounteverest-rol, had maszhassak meg a bicepszemet:D
2011. szept. 13. 11:02
 10/10 A kérdező kommentje:
nah ez nagyvol XDXD hajra
2011. szept. 13. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!