Hogyan vigyek be elengendő mennyiségű fehérjét?
mikkel kéne kiegészítenem az étrendemet hogy elegendő fehérjét jutassak a szervezetembe?
14/f 55kg 175cm
köszönöm a válaszokat. sokat okosodtam belőle :D
csak az a bibi hogy nem szeretnék hogy vegyek mert azt mondják hogy 'egészségtelen, biztos teli van sok mű adalékokkal' :/
nézesd meg a szülőkkel ezt a videót.
így se akarják engedni.. de nemérdekel..:D a konditeremben lehet kapni 100% Whey Protein Professional-t 1 adagosat 230ft-ért. néha majd veszek edzés után.
köszönöm a segítségeket.
hát jah, jó az is :)
hány hasonló volt már csak itt a fórumon.. de örülj neki, hogy amúgy "mindened" megvan. majd ha a magad ura leszel (anyagi értelemben is) akkor gondolj bele milyen világ lesz :)
nem, egyáltalán nem így értettem. akkor majd a rendelkezésre álló összes megtakarításodat a kajádra és edzésre tudod majd fordítani. ugyan kevesebb időd lesz állandó munkahely mellett, de azt kezdesz a hóról hóra rendszeresen kapott pénzzel, amit csak akarsz.
én teljesen pozitívan gondoltam, hogy jobb lesz akkor. ilyenkor nem panaszkodik az ember, mert tudjuk hogy lehetne rosszabb -pl. szülők nélkül eleve milyen lenne? :( - de később ettől csak jobb lesz. több gonddal, de több szabadsággal is.
csak ezért szo.pok az egyetemen.
na neeem szó szerint! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!