Már a kondisok is fila táskával járnak edzeni? :/
Figyelt kérdés
a mai nap láttam az edzőterembe 4 fila táskást :DDD2011. szept. 7. 19:11
3/10 anonim válasza:
:D szerintem ez a baja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=fila+t%E1ska..
én sem tudom mi ez az őrület, mondjuk nem érdekel.
4/10 anonim válasza:
Mi a baj vele? A Tesco pontgyujtos akcio miatt van az egesz. Es mit valtoztat, ha valaki kondizni jar azzal a taskaval?
6/10 anonim válasza:
Mivel a tescoban ez egy akció volt és olcsón pontokkal lehetett venni akkor miértne lenne minden 2. embernek? Nekem van válltáskám is mert belefér a laptopom és kényelmesebb is abba cipelni mint a kézi aktatáska izébe.
7/10 anonim válasza:
Mi a f*szért kell napi 800 kérdésben ezzel foglalkozni?:D
Kb ez megy mindig:
Fila táskával rendelkezők:célnak megfelel,nem ciki
Fila táskával nem rendelkezők:tömegcucc,ciki
8/10 anonim válasza:
Ja , hogy most már ciki lett, hogy minden 2. embernek az van...b*zdmeg... had döntse már el mindenki mit vesz magának.
9/10 A kérdező kommentje:
szerintem k.rvagáz :DD
2011. szept. 7. 19:32
10/10 anonim válasza:
Akinek az anyja szopással megkeresi a kisfiának a legdrágább cucokat annak a kisgyereknek tényleg gáz az hogy más esetleg szívesen él ezzel a lehetőséggel . Csak nehogy te is rászokj a szopásra ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!