Kondisok! Mit kéne csinálnom hogy tömeget növeljek?
190 cm magas vagyok és 70 kg(a néhány csontom is kilátszik)
Milyen edzéstervet ajánlotok nekem?
Tömegnövelőkre,proteinekre,szteroidokra nincs pénzem,szóval az kizárva.
Miket kéne napi rendszerességgel fogyasztanom hogy növekedjek?(külön étrend nem működik,mert azt eszem ami főzve/sütve van)
18/F
így semmi értelme a kérdésednek.
megkérdezed hogy mit kéne enned,utána meg leírod hogy se tömegnövelő se protein nem jöhet szóba és még külön étrended sem lehet mert azt eszed/fogod enni amit főznek.
mármint a porokra gondoltam h nem jöhwt szóba meg tabletták amiket bodybuilder shopokban lehet kapni.
átlagos étkezés mellett milyen(természetes,még1x mondom természetes) kajákat érdemes enni és mennyit naponta?
mennyiség:
5g/tskg szénhidrát
min. 2g/tskg protein
mellé kell vitamin, telítetlen zsírsav /lenmagolaj a legjobb,napi 1 evőkanál/,és rostok
kaja pedig:
rizs,zabpehely,stb. ch
zöldségek, gyümölcsök, vitamin és rost
húsok:csirke mell,pulyka mell,tengeri hal,stb.
bodybuilderen találsz étrendet, ételt és étel alapanyag táblázatot lebontva fehérje,szénhidrát,zsír és energia menyiségre
Én ajánlanám neked a bodybuilderen a tömegnövelő edzésterveket is. Ha már étrendet nem tudsz, akkor ami van , abból egyél nagyon sokat. Sokszor.
Ezenkívül már mondtam, hogy tömegnövelő edzéstervet nézzél a bodybuilderen.
(Azt hiszem olyanra emlékszem, hogy 6-8 ismétlésszám, 3p pihenővel, 4-5 széria. de nem biztos szóval olvass utána)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!