Mit kell csinálnom hogy tömeget növeljek?
ufff
Elsősorban el kell olvasnod az alapismereteket, és akkor rájössz talán, hogy a szálkásítás/tömegnövelés kérdésnek k@rvára semmi köze az ismétlésszámhoz. A szálkásításnál az étrended más, nem a súlyzós edzésed!
kaját kéne rendberakni mint írtam, nem a gyakorlatokat. gyakorlatok mehetnek, de ez elég túledzésszagú amit írtál. mondhatnál azért egy edzéstervet...
gyakorlatoknál nagyobb súly és kevesebb ismétlés a célravezető tömegelésnél. persze egyénfüggő is, nekem a karomon a közepes szériák (12-14 ismétlés)és a szuperszettek kezdtek el bejönni, mellre viszont a vetkőzős sorozatok...mindenki más, mindenki másképp reagál a terhelésre. bodybuilder.hu-n fentvan edzésterv is, kaja is. keress rá, tartsd be, írj ide edzéstervet, szerintem marhára sokat edzel, és az sem jó. az izomnak is kell a pihenés, regenerálódnia kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!