Elakarok kezdeni hullahoppozni az alakom érdekében. Èrdemes?
Kicsi a kalóriaigénye.
Esetleg a mozgáskoordinációt javítja,de ezen kívül semmi haszna.
Egy ugrókötél edzéssel kb a 10x-esét égetnéd el.
Közben megkerestek, hogy írjam le a tapasztalataimat. Lelkesen belevágtam, esténként a Dabas rádiót hallgatva karikáztam. Mivel fából van, ezért az első napokban kisebb fájdalmakat kellett elszenvednem, piros-kék foltok a derekamon, de hát a szépségért meg kell szenvedni.... Ezek gyorsan el is múltak, nem hagytam abba, a testem hozzászokott a "kínzáshoz". Ami a nagyobb akadályt jelentette, hogy jellembeli gyöngeségem a kitartás hiánya, főleg ha valami unalmassá kezd válni.Ezt már nem tudtam leküzdeni, főleg hogy a méreteimen nem hozott változást, úgyhogy pár héten belül abbahagytam igazat adva a tapasztaltabbaknak, hogy az alakunk érdekében hasznosabb valami hatékonyabb mozgást választani, ami hamarabb hozhat eredményeket. Ezzel kapcsolatban mondhatom, hogy a bicajozás vált be a legjobban,(futni nem szeretek) egy kiadós tekerés már másnap reggel meghozza az eredményt a mérlegen. A súlycsökkenést pedig kíséri előbb-utóbb az alakunk változása is. Persze a kerékpár nem egy olcsó beruházás, de megtérül, ha jó időben azzal megyünk, ahová csak tudunk.Ezzel kapcsolatban több tapasztalatom van.
Nem kívánom lehúzni a karika hasznosságát, hiszen nagyon jó kiegészítője lehet egy kiadós tornának, zenehallgatás közben pedig nagyon jó kikapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!