Segítséget kérek, mezomorf, vagy endomorf vagyok? Linkeltem képet is!
A diétám elején:
2 héttel később:
Én először mezomorfot gondolnék, mert annyira nem vagyok kigömbölyödve, de a szálkás izomzat nem igazán jellemző rám. Ráadásul ránézésre körte alkat vagyok (vagy nem?) amit az endomorfhoz szoktak sorolni.
akkor most melyik? mert itt az ektomorf is szóba került, ami sztem tuti nem vagyok, mert azok nagyon vékonyak és alig híznak. Egyébként volt, aki azt mondta, hogy jobban néztem ki előtte, nade milyen úszógumim meg hasam volt már :S és alig találtam magamra normális nadrágot...
még most is ha megnézed, a combom elég hájas, szal még tuti folytatom kicsit tovább a diétát. Csak ahhoz tudnom kéne hogy endo v. mezo vagyok, mert akkor úgy alakítanám az étkezést.
ezt nem mondod, előző, és az nem számít, hogy a diéta előtt akkora hasam volt, mintha a 4. hónapban járnék? Meg hogy olyan durván rálógott az úszógumi a bugyimra/nadrágomra, hogy nem mertem 1 feszes pólót se felvenni?
A derekamból 8 cm-t fogytam
A hasamból (köldöknél) 7-et
Fenékből 5-öt
combból 5-öt...
Tiszta típus úgysincs uh én 40-40-20 arányban mezo-endonak-ektonak mondalak.
Ektomorfot is látok,mert szűk a bordázat,mondjuk nőknél pontosan ezt nem tudom megítélni és a csukló vastagságod sem látszik a váll sem olyan széles.
Egyébként valóban,az első linken a bal oldali képen a legjobb a forma.
2 hét után meg felesleges még fotózkodni.
A legrövidebb diéta is kb 2 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!