Segítséget kérek, rutinosabb, csak természetesen erősítő emberektől!?
nem kell por. Ilyen tömeghez felesleges lenne.
Első körben próbáld meg kideríteni, hogyan reagálsz a megnövekedett táplálék bevitelre. (természetesen kezdj el valamit sportolni)
ha többet felgyorsul az emésztésed (többet szarsz, ugyanannyi kb maradsz) akkor sanszos, hogy a genetikád miatt vagy véznább alkatú.
Ám ekkor sem kell kétségbe esni (sőt ekkor meg is nyugodhatsz, hiszen a fehérjepor SEMMIEN hatással nem lenne rád, körülbelül rád is borulhat a sciteches kamion a teljes rakományával akkor se híznál tőle egy dekát se (tudom, én sem reagálok rá)
Ha viszont látványos testsúly növekedést kezdesz el tapasztalni (vastagodik a karod, megjelennek az első kockák a bordák és a medencecsont eltűnik etc etc) akkor csak szimplán edzésre volt szükséged és a genetikád abszuút támogatja a felsőbb súlycsoportok megközelítését
Megnyugtatásodra én is hasonlóképp kezdtem és nem tudok 72-73kilónál többet elérni, semmilyen tápkieggel, kúrával, egyszerűen ilyen a genetikám.
Kérdésedre.
Bármilyen sport, előtérbe helyezve az úszást (a hátad miatt) ezekmellett reggeli torna (végén nyújtással) itt tetszőleges gyakorlatokkal szórakoztathatod magadat, aztán kocsimosás, hólapátolás, bringázás, tüzifa pakolás. Bármi ami fizikai megterhelést okoz!
Én az izometrikus tornában nagyon hiszek. Olcsó (nem kell hozzá semmi, csak egy-két otthon is meglevő bútor), egyszerű, hatékony és elég gyorsan látható az eredmény. Ezzel nem lehet olyan hatalmas izmokat csinálni, de azt hiszem, nem is ez a cél. Belinkelek egy itteni kérdést, ahol egyrészt van egy használható link erről, másrészt elolvashatod az én válaszaimat. Annyiban korrigálnám magam, hogy 5-10 perc azért kevés. Most összeállítottam magamnak egy ilyen programot, és az olyan 20 perces. A végén még fekvőtámaszokat csinálok. Ja, én is 180/60 vagyok, a mi alkatunkra jól működik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!