Egy jó diétára volna szukségem, ami nem drága, és tudok mellette fizikai munkát végezni, és természetesen leadom mellette a felesleges zsirt. Valaki seigtene nekem osszeállitani?
valaki ajánlotta nekem, most én ajánlom neked!
a különbség hogy te most nem tömeget akarsz növelni hanem lehagyni.. de olvassál utána ott, és szerintem kapsz rá választ.
jah, nem árt az aerob edzés sem. de kardió vagy intervallum edzéssel is sokra viheted.
szerintem előbb olvass a szálkásító étrendről, nézz minta étrendet is, és ha még marad kérdésed, akkor arra szívesen válaszolnak, hisz te akkor már utána jártál lényegében.
ígyvan, szálkásító étrend, aerob edzés és súlyzós edzés. itt egy alap, számold ki a mennyiségeket mindenből (napi 2g/tskg fehérjének és 3g/tskg ch-nak kell kijönnie)
1. tojás
2. zabpehely
3. husi + barnarizs (vagy sima rizs) + zöldség
4. husi + zöldség
5. sovány túró
esetleg edzés után fehérjeturmix. és olvasgass :) body.builder.hu, tesztoszteron.hu
Nyuszi, deszkával dörgölőzés :D azzz nagyon tetszett! mindent a szálkás hasért :D
Kérdező, ez OFF volt, ne haragudj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!