Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy osszam fel a heti 3...

Hogy osszam fel a heti 3 edzést az izomcsoportokra?

Figyelt kérdés
Másfél hete kezdtem kondiba járni, 5 alkalommal voltam eddig. Úgy terveztem hogy heti 3szor fogok járni. Segítőkészek ott az emberek, a gépeken megmutatják hogy mit hogyan kell használni, és adnak tanácsokat is. Minden alkalommal 40 perc kardió, + valami erősítés. Azt tanácsolták hogy osszam fel az edzéseket izomcsoportokra, és hogy egyelőre elég nekem ha egy edzés alkalmával két izomcsoportot mozgatok meg úgy isten igazából. És nem tudom hogy melyik izomcsoportjaimat dolgoztassam meg egy-egy edzésen. Pl mell-comb, hát-vádli, váll-has stb. Tudnátok segíteni nekem?
2011. szept. 2. 19:54
 1/7 oyeacch ***** válasza:

Sajátom:

Mell-Kar

Láb-Has

Hát-Váll

Ki lehet bírni.

2011. szept. 2. 20:14
 2/7 escrogar ***** válasza:
heti 3-szor lehetne teljes testeseket is néhány compound gyakorlattal.
2011. szept. 2. 20:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi első, lehet hogy így fogom csinálni!

Második, milyen gyakorlatokkal? O.o

2011. szept. 3. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem így van elosztva:

Mell-Tricepsz-Has

Láb-Vádli-Váll-Has

Hát-Bicepsz-Has

2011. szept. 3. 12:21
 5/7 escrogar ***** válasza:
compound, olyan gyakorlatok, amik egyszerre több ízületet mozgatnak meg. a legismertebbek és leghatékonyabbak a guggolás, fekvenyomás, felhúzás. de pl. fej fölé nyomás is isteni dolog.
2011. szept. 3. 18:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi az "ajánlatot". Fekve nyomást még nem csinálok, ahhoz még gyenge vagyok. Még nagyon az elején járok, azért kezdtem el járni mert combba erős vagyok és azt szeretném formálni, karban vállban meg gyenge, és oda erősödni szeretnék egy kicsit..
2011. szept. 4. 20:22
 7/7 escrogar ***** válasza:
nincs olyan, hogy ahhoz gyenge vagy. akkor fogod a rudat, és azzal csinálod. és emelsz a súlyon, ameddig az előírt mennyiséget szabályosan végre tudod hajtani.
2011. szept. 4. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!