Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Pihenő napokon milyen izomcsop...

Pihenő napokon milyen izomcsoportokra lehet edzeni?

Figyelt kérdés
Elég unalmasak a pihenő napok. Én alkarra meg vádlira gondoltam. Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
2011. ápr. 5. 20:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nálam a pihenőnap az pihenéssel és nyújtással telik.

Ha nagyok nem bírsz magaddal hasazz picit, az mindig jót tesz a kockahas eléréséhez!:D

2011. ápr. 5. 20:59
 2/18 anonim ***** válasza:
Azért van pihenőnap,hogy pihenjen az izom.Az alkarod elég sokat kap egy héten,ugyanis minden gyakorlatba benne van,én inkáb pihentetném,főleg azért,mert könnyen túllehet edzeni.Én szimpla edzéssel is túledzettem már,pedig nem edzettem alkarra.
2011. ápr. 5. 21:00
 3/18 A kérdező kommentje:
Ez a gond hogy nem birok magammal. Pihenő napokon nyújtani? Bocsi elég hülye kérdés de ehhez a részéhez nem értek. Én minden kész gyakorlat után nyújtok.
2011. ápr. 5. 21:03
 4/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nem csak edzés után kell nyújtani. Komoly edzés mellett a nyújtásnak nem 10 percig kell tartania edzés után, hanem rendes nyújtásokat is be kell iktatni a napirendedbe.

2011. ápr. 5. 21:12
 5/18 A kérdező kommentje:
Ebben tudnál segíteni?
2011. ápr. 5. 21:14
 6/18 TOMAtm ***** válasza:
a pihenőnap az pihenőnap.ha csak gyúrogatsz akkor kardiózz ha nagyon nem bírsz magaddal.ha rendesen tömegelsz akkor a kevesebb jobb alapon pihenj sokat.
2011. ápr. 5. 21:17
 7/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nyújtásba? Semmi extra nincs benne. Pihenőnapon szépen minden testrészre nyújtasz. Olyan gyakorlatokkal mint amit edzés után csinálsz. Mivel ilyenkor mindenre nyújtasz, simán beletelik 40-50 percbe.

2011. ápr. 5. 21:20
 8/18 A kérdező kommentje:
Bodybuilderen olvastam egy cikket. bemásolok egy mondatot, segítenél megérteni?
2011. ápr. 5. 21:24
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszi Green:) én csak alap szintű nyújtásokat végzek. Az se baj?
2011. ápr. 5. 21:25
 10/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nem gond, hogy alap nyújtásokat csinálsz.

A mondatot meg másold, meglátjuk mire megyek vele:)

2011. ápr. 5. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!