Pihenő napokon milyen izomcsoportokra lehet edzeni?
Figyelt kérdés
Elég unalmasak a pihenő napok. Én alkarra meg vádlira gondoltam. Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.2011. ápr. 5. 20:55
1/18 anonim válasza:
GreenTea
Nálam a pihenőnap az pihenéssel és nyújtással telik.
Ha nagyok nem bírsz magaddal hasazz picit, az mindig jót tesz a kockahas eléréséhez!:D
2/18 anonim válasza:
Azért van pihenőnap,hogy pihenjen az izom.Az alkarod elég sokat kap egy héten,ugyanis minden gyakorlatba benne van,én inkáb pihentetném,főleg azért,mert könnyen túllehet edzeni.Én szimpla edzéssel is túledzettem már,pedig nem edzettem alkarra.
3/18 A kérdező kommentje:
Ez a gond hogy nem birok magammal. Pihenő napokon nyújtani? Bocsi elég hülye kérdés de ehhez a részéhez nem értek. Én minden kész gyakorlat után nyújtok.
2011. ápr. 5. 21:03
4/18 anonim válasza:
GreenTea
Nem csak edzés után kell nyújtani. Komoly edzés mellett a nyújtásnak nem 10 percig kell tartania edzés után, hanem rendes nyújtásokat is be kell iktatni a napirendedbe.
5/18 A kérdező kommentje:
Ebben tudnál segíteni?
2011. ápr. 5. 21:14
6/18 TOMAtm válasza:
a pihenőnap az pihenőnap.ha csak gyúrogatsz akkor kardiózz ha nagyon nem bírsz magaddal.ha rendesen tömegelsz akkor a kevesebb jobb alapon pihenj sokat.
7/18 anonim válasza:
GreenTea
Nyújtásba? Semmi extra nincs benne. Pihenőnapon szépen minden testrészre nyújtasz. Olyan gyakorlatokkal mint amit edzés után csinálsz. Mivel ilyenkor mindenre nyújtasz, simán beletelik 40-50 percbe.
8/18 A kérdező kommentje:
Bodybuilderen olvastam egy cikket. bemásolok egy mondatot, segítenél megérteni?
2011. ápr. 5. 21:24
9/18 A kérdező kommentje:
Köszi Green:) én csak alap szintű nyújtásokat végzek. Az se baj?
2011. ápr. 5. 21:25
10/18 anonim válasza:
GreenTea
Nem gond, hogy alap nyújtásokat csinálsz.
A mondatot meg másold, meglátjuk mire megyek vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!