Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Pihenő napokon milyen izomcsop...

Pihenő napokon milyen izomcsoportokra lehet edzeni?

Figyelt kérdés
Elég unalmasak a pihenő napok. Én alkarra meg vádlira gondoltam. Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
2011. ápr. 5. 20:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A következőkben körvonalazzuk azokat a módszereket, melyek elősegíthetik a testépítő gyorsabb felépülését edzések között.

Noha egyik technika sem nevezhető újnak, némelyik furcsának vagy "tudományosnak" tűnhet első látásra. Nem áll szándékunkban bonyolítani mindazt, ami egy viszonylag egyszerű folyamat, azonban a gyorsabb és sikeresebb haladáshoz vezető utat szeretnénk megmutatni. Kitűnő táplálkozás kiegészítve meditációval, progresszív relaxációval és hidroterápiával, valamint nyújtással és masszázzsal, drámai módon lecsökkenthetik a felépülés idejét.

Ne haragudj. Így érthetőbb.

2011. ápr. 5. 21:36
 12/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Gyakorlatilag annyi a lényege, hogy ha király a kajálásod, akkor "meditációval, progresszív relaxációval és hidroterápiával, valamint nyújtással és masszázzsal" le lehet csökkenteni, az izom regenerálódási idejét.

Ha gyorsabban helyre áll az izom, akkor hamarabb edzheted újra.

2011. ápr. 5. 21:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a segítséget. Lehetne még egy kérdésem?
2011. ápr. 5. 22:04
 14/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Lehetne:)

2011. ápr. 5. 22:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Sok féle nyújtást találtam így interneten. De nem tudom hogyan kell a hátat,vállat és a tricepszet lenyújtani. Itthon edzek, gondolom így nehezebb őket nyújtani. Elég hülye nyújtást végeztem rájuk eddig. Tudnál segíteni vagy egy olyan oldalt ahol megtudnám nézni hogyan kell?
2011. ápr. 5. 22:14
 16/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Hú!

Na linkelek neked 2 oldalt, az egyiken magáról a nyújtásról tudsz olvasni, a másikat most találtam, nem olvastam végig, de a képeken jó dolgokat csinál az öreg, és a leírás is korrektnek tűnik!

[link]

[link]

Itt meg találsz még képeket/videókat:

[link]

Youtube-on biztos találsz még pár jól használható videót!

2011. ápr. 5. 22:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok:) Köszönöm a segítségedet:)
2011. ápr. 5. 22:34
 18/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Igazán nincs mit!

2011. ápr. 5. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!