Mi az, hogy hetente egyszer edzeni egy izomcsoportot?
Figyelt kérdés
én egy pihenőnap alatt teljesen visszaregenerálódok úgy érzem, de írták, hogy az edzésem nem elég intenzív azért. hát az edzés végén kb a kezemet nehéz mozgatni úgy elfárad, és úgy bedurran, hogy behajlítani is szar2011. szept. 2. 15:43
1/7 A kérdező kommentje:
a kajám nem a legjobb, de nem érdekel
2011. szept. 2. 15:46
2/7 anonim válasza:
Kezed minek hajlítgatod? Persze, hogy fáj. Lábad regenerálódik 1 nap alatt? Hátad? Kemény mellezés után volt, hogy köv. héten éreztem még fáradt kicsit. De lehet genetikai csoda vagy.
3/7 A kérdező kommentje:
itt most bicepsz edzésre gondolok és mellre úgy általánosságban
2011. szept. 2. 15:49
4/7 TOMAtm válasza:
bicepszre énis kétszer edzek hetente.meg vádlira is.
de mellre meg a többi izomra szerintem kell legalább 5 nap.
5/7 A kérdező kommentje:
azt majd én eldöntöm, hogy milyen sport való nekem és mit edzek
úgy megedzem magam, hogy alig birom felemelni a karomat szinte, a tusolót is nehéz már tartani, még mindig érzem a tegnapi edzés hatását, de holnapra szerintem már nem igazán fogok semmit érezni, vagy csak egy kicsit. de az akkor is 2 nap, és 3. nap már egyáltalán nem érzek semmit, ennyi pihenő elég. baj lehet?
2011. szept. 3. 11:10
6/7 anonim válasza:
hát az egy dolog, hogy nem érzel fáradságot, de az izmod akkor épül(ne), amikor pihen. lehet, hogy jó a genetikád, és hamar regenerálódsz, ezt ki kell tapasztalni, de az átlagnál kell 4-5nap regeneráció.
7/7 Aquir válasza:
ha jól regenerálódsz, akkor is kell a nagy izomcsoportnak 72 óra, a kicsinek meg 36! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!