Miért fájha az izűletem?
Figyelt kérdés
otthon szoktam huzódszkodni és tolódzkodni .utána fekvőzni szoktam mondjuk másnap és nem birok fáj mindenem fájanak az izületeim mire figyeljek közbe mikor csinálom vagy túlzásba vittem2011. szept. 1. 19:16
1/3 dirtboy válasza:
bemelegítés legyen alapos,sok vizet igyál és nem ártana egy jó ízületvédő legalább 1szer
2/3 De Puta Madre válasza:
Szabad súlyos gyakorlatot nem könnyű annyira sz@rul csinálni, hogy megártson az ízületeknek. Szerintem inkább a kenés lehet kevés. Igyál többet, próbálj lenmagolajat használni, valamennyit használ, vagy porcvédőt.
3/3 De Puta Madre válasza:
Most nézem mekkora gyökérséget írtam... saját súlyos gyakorlatokra gondoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!