Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekve nyomásnál mitől fáj az...

Fekve nyomásnál mitől fáj az izületem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
5 széria 25 ismétlés számmal 40-35-30-35-40 kilóba. már az első szériánál kb a 17ik nyomásnál elkezd fájni a váll izületem mind 2 oldalt,pedig erőm az lenne.Mi a teendő? 4 napja szedek porcerősítőt ettől még nem várok semmit,vicces is lenne...am a cél a 60ba lenne 25ször belenyomni,csak ez ne lenne:S-.- valaki valami tanács?
2011. júl. 11. 22:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ha nagyon fáj akkor hagyd. Nincs eléggé megerősödve.

De ha mindig épp a 17.nél akkor figyeld meg hogy másként csinálsz e valamit. "kiengedsz" , úgy értve hogy így ellazulsz és abból vissza a feszítésbe. Próbáld meg egy huzamba végignyomni a 25öt , egy lendülettel, ha úgy is fáj az gond.

2011. júl. 11. 22:44
 2/17 A kérdező kommentje:
köszi a választ! nem leeht,hogy az a gond hogy úgymond, "nincs hozzászokva" az ekkora ismétlésszámhoz a vállam? mert eddig 5*8at csináltam 55 kilóval...akkor nem fájt...
2011. júl. 11. 22:48
 3/17 anonim ***** válasza:
Scitec arthroxon, ha az se megy, akkor vedd vissza az ismétlést. Egyébként érdekes, hogy nem nagy súlynál, hanem nagy ismétlésnél fáj, ilyet még nem pipáltam...
2011. júl. 11. 22:58
 4/17 A kérdező kommentje:
hát pedig ez így van nem kamu...:/ én is csodálkoztam,de felvételizni akarok jövőre 1 suliba ahová a 6ba kell 25ször nyomni,úgyh muszáj ezt a ismétlés számot betartani...:/de akkor megpróbálom amit írtál bár én inkább bioteches vagyok,de kipróbálom azt:)
2011. júl. 11. 23:11
 5/17 anonim ***** válasza:
Ne legyél egy tápkieg gyártó rabja. Scitectől mondjuk fehérjét én se vennék mer drága, de az arthroxon izületvédőjük egy elég komplex cucc, és elég fejlett.
2011. júl. 11. 23:18
 6/17 A kérdező kommentje:
jó akkor megpróbálom azt hátha segít:) bár lehet sok ez az izületemnek így egyből.. eddig sose csináltam ekkora ismétlés számokat,max 10et...
2011. júl. 11. 23:22
 7/17 A kérdező kommentje:
jah kb 1 hete kezdtem...
2011. júl. 11. 23:22
 8/17 anonim válasza:

Talán nem melegítesz be eléggé..

És ez sok amit csinálsz szerintem..

Én 80kg-mal nyomok fekve..4*8-as szériában..

De én 50kg-ról indulok és 80 a csúcs..

És én sem tudom 25-ször kinyomni a 60-at..

Ahhoz sokat kell edzeni..

Annak nem sok értelme van hogy hirtelen megerőlteted magad ezzel a kombóval szerintem..

Válassz inkább mást a fekvenyoms helyett..mondjuk helyből távolt :)

2011. júl. 12. 00:26
 9/17 °:Amigo:° ***** válasza:

Nem ártana azért előbb megtanulni a fekvenyomást rendesen csinálni.

Csak egy ötlet....

2011. júl. 12. 00:28
 10/17 A kérdező kommentje:

Amogoka! Rendesen csinálom Te...:)

0:26! Helyböltávom csak 1.8m:) a poén,h a függés,fekvő,felülés max=) futáson csiszolok még az 5. gyakorlat a kérdőjeles.... 1 tuti inga kilőve=) így marad a fekvenyomás vagy a helyből távol....

2011. júl. 12. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!