Mért nem fejlődik a hasizmom?
Figyelt kérdés
kb fél éve járok kondi heti 2× hasazok és olyan 300 felülést csinálok alkalmanként. Felső testem már tiszta szálkás te a hasam még mindig úgy fél sör has. Valami javaslat?2011. aug. 25. 20:44
11/14 Draug válasza:
A felülés és a lábemelés a legjobb gyakorlatok hasra, de azt se mindegy, hogy csinálod. Ha úgy érzed, már nem fejlődsz, nehezíts (a nehezebb gyakorlatok jóval hamarabb vezetnek eredményre erősítésnél, mint az ismétlésszám növelése). Pl próbáld a lábemelést függeszkedésből.
A sörhasat meg az edzés nemigen viszi le, vagy csak baromi lassan. Ahhoz inkább diétát javasolnék...
12/14 anonim válasza:
1. válaszoló , LOL ember -.-" hogy lehetne sérvet kapni felüléstől, nekem van fekpadom 45 fokos, évek óta nyomok rajta napi 450 felülést és semmi bajom... :D
13/14 anonim válasza:
Utolsó és mire vered magad akkor? azt csinál mindenki amit akar..nem lehetel valami nagy intelektuális elme de mindegy.
Ha akarja megfogadja a tanácsom ha nem akkor nem!
14/14 anonim válasza:
Oké, főnök :D csak azt mondom h attól semmi baja nem lehet szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!