Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rubint Réka 5 perces tornáit...

Rubint Réka 5 perces tornáit ha 3-szor megcsinálom formásodhatok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Nem.
2011. aug. 23. 17:50
 2/9 anonim válasza:
Formásodhatsz tőle valamilyen szinten, de ne várj tőle gyors változást. :)
2011. aug. 23. 17:55
 3/9 Takumi ***** válasza:
Formásodhatsz persze(többször is megcsinálhatod ahányszor bírod), csak tedd rendbe az étkezésedet is mellette.
2011. aug. 23. 18:14
 4/9 anonim válasza:
napi rendszerességgel kell csinálni, nem pedig hirtelen felindulásból egy alkalommal. Persze, hogy akkor nincs változás.
2011. aug. 23. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
15 perc láblengetéstől? Formásodás? Ilyen nem létezik, most vagy fogyni akar valaki, vagy izmosodni. Ez a torna zsírt nem éget, kalóriát elég keveset, az izommunka pedig minimális. Ehhez vegyük hozzá, hogy a kérdezőnek valószínűleg nincs szálkásító/tömegnövelő (attól függ mit akar) étrendje, na akkor most mit ér el vele? NAGYON NAGYON SEMMIT.
2011. aug. 23. 18:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez az 5 perces torna nem az az ugrabugrálós szintű,azokat én sem szeretem:D a lábra való részt 3 szor megcsinálom,igaz,kb 6.ik nekifutásra sikerült,de szerintem valamit érnie kell,mivel nagyon fárasztó:D
2011. aug. 23. 18:41
 7/9 anonim válasza:

Az-az 5 perc ha háromszor csinálja mind a három részt, 3*3*5 = tehát 45 perc. Az aerobic is csak "láblengetésből" áll mégis formásak tőle az emberek. Ha mellette odafigyel az étkezésre akár fogyhat is tőle, én a rubint rékás 5 perces láblengetéstől + diétától fogytam le 9 kilót...

Úgyhogy hajrá! :)

2011. aug. 23. 18:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2011. aug. 23. 18:51
 9/9 Takumi ***** válasza:
Kedves dilisnyuszi, az előítéleten kívül próbáltál már valaha is 1 Rubint Réka sebességű edzést végigcsinálni? Ha ment szóljál. Addig meg nem nyilvánítok véleményt. Az étkezés meg legyen fehérje gazdag, ch szegény ennyi. Egyél salátákat, igyál zöld teát, sok folyadékot.
2011. aug. 23. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!