Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondizni szeretnék járni, de...

Kondizni szeretnék járni, de hogyan is végezzük a gyakorlatokat?

Figyelt kérdés
Kedző vagyok. Valaki pár szóban fel tudná nekem vázolni hogy egy edzés hogy néz ki? Annyit tudok hogy 10-ismétlést kell csinálni gyakorlatonként. Illetve a szériák azok amikor emelünk a súlyokon, vagy a külömböző gyakorlatok? Meg egy edzésen belül egy gépen ha megcsiálunk pl 10-et akkor emelni kell a súlyt, aztán így is még tizet, és így tovább amig már nem megy?
2011. aug. 23. 15:06
1 2
 11/12 dirtboy ***** válasza:

Azért mondtam, hogy ha ragaszkodsz a 4x10hez.

Én speciel le sem szarom az ilyen 4x 5x 6x valamennyi leírást.

Régebben kaptam egy osztott edzéstervet havertól aki már akkor is értett a testépítéshez és utána azt alakítgattam az idő folyamán.

Most is le van írva egy edzésterv de nem igazán követem inkább csak érzésre mert annyi tapasztalatom meg annyira már ismerem magam hogy tudom hogy miből menyit csináljak hogy jó legyen,és ha van bennem még kakaó akkor nem állok meg az edés tervben le írtaknál hanem csinálom tovább.

Mellesleg időnként változtatni kell az edésen mert a test az izmok megszokják és nem reagálnak majd úgy az edésre.

Csinálhatod úgy is hogy 4x12-10-8-6 és így tudod a súlyt emelni.

Mivel kezdő vagy,kezdőknek 3-4 hónap egész testes edzés az ajánlott,és csak utána az osztott.

2011. aug. 24. 10:01
 12/12 A kérdező kommentje:
ok, köszi!:)
2011. aug. 25. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!