Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánlanátok valami jó sportága...

Ajánlanátok valami jó sportágat, amit kipróbálhatnék?

Figyelt kérdés

Szeptembertől szeretnék elkezdeni valami új sportot, tudtok ajánlani valamit, véleményt mondani róla?

/Lehetőleg olyat, amit Szegeden is van, és egyedül is lehet/

Eddigi sportok: futás (heti4-5x), biciklizés, görkori (ezeket mindennap) aerobic, úszás,(ritkábban).

Előre is köszönöm:)

20L

2011. aug. 23. 09:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, a tenisz tényleg nem egy olcsó sport, mert nem csak a felszerelés drága, hanem a játéklehetőségek is (sajnos). Nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy egy frissen induló klubba be tud férkőzni (azoknak hosszabb távon olcsó marad a játék :) ) de ha van hasonló lehetőséged, ne hagyd ki.
2011. aug. 24. 15:49
 12/14 anonim válasza:
Kedves kérdező a Szolnoki OB n olyan jó csajok voltak(kenusok és kajakosok) hogy csak lestünk nem voltak nagy vállaik szerintem de ahogy gondolod! a többi sport is nagyon jó lehet!
2011. aug. 25. 08:55
 13/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam leírom ide, mi lett ebből a nagy sportágválasztásból:)

Röpit vettem fel tesinek,

(azt nagyon szerettem még áltsuliban, gimiben sajna sose játszottunk)

ezenkívül el szoktam járni heti 1-2x, spinningelni, az is nagyon bejön,

meg ugye maradt, ami eddig is, a futás, kori, és néha jégkori:))

Köszi mindenkinek aki írt ötleteket:)

2011. okt. 17. 21:09
 14/14 zastava válasza:
Teke. Szeged a világelső, úgyhogy segíteni is tudnak. És egyedül kell játszani, nem rúgnak fel, nem ütnek meg.
2014. szept. 12. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!