Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Natúron edzve súlyokkal,...

Geri31 kérdése:

Natúron edzve súlyokkal, koksz és táplálékkiegészítők nélkül el lehet-e érni közel ugyanazt csak hosszabb idő alatt, vagy felejtős?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 20:14
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Nem kell tippelni, mint mondottam 187cm vagyok és 91 kg. Vékony lábat, hosszú karokat és aránylag vékony testalkatot kaptam a természettől, ezért ez az adat... Én nem kanyiból írok be ide, olvastam sok idióta vicces kérdést, én nem ez vagyok! Konkrét választ szerettem volna kapni a kérdésemre, amit azt hiszem az utolsó beíró (nevet sajna nem tudok) meg is írt nekem:)!!! Én is ezen az állásponton vagyok, hogy a nem természetes fehérje ha nem is most érezteti hatását, de valószínű, hogy 10-15 év múlva kijön a vesén majd. Ismerek is embert, aki már 40 felé jár, és sajnos időnként vesetáji fájdalmak vannak, ami VAGY az anno szedett tápszerek maradványa, VAGY NEM! De miért ne?! Mivel ettől tartok nem igen fogok szedni semmit, de szeretnék egy viszonylag (nem Schwarzeneggeri) erős és definiált fizikumot, így bátorkodtam ilyen kérdést feltenni, és olyantól véleményt és választ kapni, aki csakugyan így gondolkodik és évekkel előttem jár!
2011. aug. 22. 10:55
 22/53 anonim ***** válasza:
25%

"Nem vagyok se idióta, se dagadt, ha ezekre gondolsz."

De bizony, mind a kettő vagy. 10:13mal beszélgess ő hasonló nyomorék, mint te. Nem bírtad felfogni, hogy nem káros a tápkieg, nem fogsz tőle látványosan jobban fejlődni, ha iszol 2 adag fehérjét 1 nap, és főleg nem leszel 105 kiló te szerencsétlen, 90 se leszel. Naturálban nem lehet elérni 90 kilót se, rendesen szálkásan. Ha te zsírdisznó akarsz lenni, akkor csináld és sok sikert. És Arnold messze volt az atom szálkásságtól valamint örülnél te olyan 73as vékony comboknak.

2011. aug. 22. 11:00
 23/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy gondolod hogy ilyen lekezelően beszélhetsz bárkivel is? Azt se tudod ki vagyok, én se hogy TE ki vagy, de nem is érdekel. A választ megkaptam, hál istennek nem tőled! A többieknek szép napot, kellemes edzést!
2011. aug. 22. 12:57
 24/53 anonim ***** válasza:
91%
kedves gayback , mit tudsz te a biológiáról? azt adod tovább amit máshol olvastál, az egész táplálékkiegészítő ipar egy nagy rakás kamu, olyanoknak akik elhiszik, hogy csak ettől lehet fejlődni. az amcsi szerek alapból be sincsenek vizsgálva. Nem lehet 90 kilós szálkás testet megcsinálni naturálban? na ne nevettess
2011. aug. 22. 15:08
 25/53 anonim ***** válasza:
38%

GreenTea

60% 10:13-nak:

"Meg fogod kapni az első normális választ."

Ezzel nemcsak hogy elkéstél, de még baromságokat is írtál. Olvass kicsit vissza, már válaszoltam a kérdésre!

"A veséknek nem hiányzik a szintetikus fehérje bárki bármit mond, a többi összetevőjéről nem is beszélve, de azt sem állítanám egyértelműen, hogy egészségtelen."

Ezzel megint nem mondtál semmit. Nem hiányzik a veséknek, de azért nem mondanád hogy káros... Ez mi??? Konkrét dolgot nem tudsz mondani csak szépen elhelyezkedsz középen, hogyha valaki beléd köt, akkor tudjál védekezni. Én mondok inkább konkrétat: Nem szintetikus fehérje! Ennyi az egész.

Veséről: Ha vesebeteg vagy, akkor mérsékelned kell a fehérje bevitelt, de nem a magas fehérje beviteltől leszel vesebeteg! Nézz kicsit utána!

Felfújt izomzat nincs!

Senki sem kérdezte a véleményed, így fölösleges leírnod, hogy szerinted mi néz ki jól. Arról meg, hogy ki mennyit dolgozott a formájáért ne nyissunk vitát!

Kérdező: Ne legyél értetlen, olvasd el mit írtam az előző válaszomban és ha kérdésed van vele kapcsolatban, akkor kérdezz engem!

2011. aug. 22. 15:15
 26/53 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, és le is írtam, hogy köszönöm, kaptam válaszokat, szerintem olyat is, ami nekem megfelelt.

Még annyit ehhez, hogy nem értem egyes emberek hozzáállását dolgokhoz azt meg pláne, hogy miért kell trógerül beszélni idegen emberekkel, akik valószínű azért tesznek fel itt kérdést, hogy megkapják rá azt a választ, ami eddig nem volt világos neki.

Ha meg idegbeteg valaki és csak lekezelően tud beszélni az ne is írjon inkább, itt valamiféle segítséget vár az ember, nem pedig egorombolást, amit csinálnak itt egyesek.

2011. aug. 22. 15:57
 27/53 anonim ***** válasza:
0%
Nem te mondod meg ki hogy válaszol. Nekiállsz itt okoskodni, mondod a hülyeséged. Ha ilyen qrva okos vagy mi a f@szért kérdezel? Ilyen nyomorultakkal nem lehet máshogy beszélni, még ennek is örülj.
2011. aug. 22. 18:15
 28/53 A kérdező kommentje:
Áruld el miben okoskodtam... És ne nyomorékozz, nem hiszem hogy bármi is indokolja hogy ilyet mondj.
2011. aug. 22. 21:16
 29/53 anonim ***** válasza:
91%

na szóval, a testépítők izomzata felfújt, mert k*rvára nem egészséges már ami rajtuk van. nem bírnak lefutni 200m-t, és ha 1 napig nem esznek 3 kilót fogynak. szerinted ez normális?

azért helyezkedtem el középen a fehérje témában, mert nem végeztem kutatásokat ezügyben, úgy, ahogy te sem. szóval te se állísd olyan biztosan, hogy a fehérje jó. Biztos vagyok benne, hogy egy szelet csirke jobban esik a szervezetednek,mint a sz*r por.

Lehet,hogy nektek jobban tetszik a 110 kilós szálkás izomzat, de ez egészségügyileg már abnormális állapot

2011. aug. 23. 00:17
 30/53 anonim ***** válasza:
28%
Elmondják neked, hogy semmi káros nincs a fehérjében. Erre rákontrázol, hogy de tuti vegyi anyagok amiket nem ismerünk, inkább eszel tejterméket meg gombát, amikben nincs semmi csak víz kb zsírral meg cukorral. Elmonják hogy nem fejődsz a tápkiegtől az nem szer, te rámondod, hogy de tuti fejlődsz napi 2 adag fehérjétől. 105 kiló akarsz lenni, ami versenyző forma, de te állítod, hogy tudsz te annyi lenni. Megvan a véleményed amiből nem engedsz, aki válaszol azt nem hiszed el, akkor minek kérdezel? Talán azért, hogy megerősítsenek benne páran, hogy igazad van?
2011. aug. 23. 06:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!