Mennyire hatásosak, illetve kockázatosak a táplálékkiegészítők?
Rendszeresen futok, heti 3 fociedzésem van, illetve 3 hetente egy kis kondizás. Hogy nagyobb hatást érjek el szeretnék valamit használni. Milyen hatásai vannak egy edzés előtti, illetve utáni táplálékkiegészítő szedésnek. Vannak kóros mellékhatásai az ilyeneknek? Az alábbi táplálékkiegészítő szerintetek milyen?
Az a kóros mellékhatásuk, hogy kijönnek a dobozból és elrugdosnak biológia órára.
3 hetente 1 kondizáshoz neked biztos nem kell semmi. Amit linkeltél meg totálisan fölösleges. Futáshoz, focihoz esetleg amit szedhetsz citrulin-malát, acid killer.
Kreatint alapvetően kúraszerűen kellene használni.
Fostani nem tudom kit fosat, én 50g proteintől, mellé 10 gramm glutamintól sem szoktam.
ÉS nem szoksz hozzá, ez kaja.
milyen kozkázata van? :D ma írtam élelmiszer biztonságból. mivel a tápkieg úgynevezett speciális élelmiszer, ezért
kémiai veszély: lehetnének benne nehézfémek, mérgező vegyületek, kioldódva a csomagolásból vagy a gyártás folyamán belekerülve... gyógyszerek vagy azok bomlástermékei
ezek nemigen fordulnak elő, mert mint speciális élelmiszereket, sokkal jobban ellenőrzött körülmények között állítják elő
biológiai- mikrobiológiai: mikróba fertőzések, azok toxinjai, mikotoxinjai. mérgezést/és vagy fertőzést okozhatnak.
ezek nemigen fordulnak elő, mert mint speciális élelmiszereket, sokkal jobban ellenőrzött körülmények között állítják elő. az ilyen élelmiszerek vízaktivitása nagyon alacsony, gyakorlatilag mikróbák nem élhetnek rajtuk-bennük.
kivételek a probiotikumok.
fizikai veszély: mindenféle szennyeződés, homok kavics a gyártósor egy letört darabja a csomagolás ami lenyelve veszélyes lehet.
ezek nemigen fordulnak elő, mert mint speciális élelmiszereket, sokkal jobban ellenőrzött körülmények között állítják elő.
Most nagyon boldog vagy?
B@szod azért lényegesen másabb a két hatásmechanizmus... Gondolkozz már, mielőtt hülyeségeket beszélsz.
Megszel napi 20 tábla csokit, akkor idővel kevésbé zsírosodsz tőlük? (Jelzem valamennyivel talán, mert minél kövérebb vagy, annál több energiát égetsz el mozgás közben, de így annyit mozogni sem fogsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!