Hogyan tudnék nőni, magasodni?
Figyelt kérdés
Szóval, szeretnék nőni pár centit gyógyszerek nélkül és gondoltam itt találok néhány hozzáértőt, aki írni tudna nekem néhányt tanácsot, hogy hogyan táplálkozzak, milyen vitaminokra van szükségem ahhoz, hogy nőjek, milyen gyakorlatokat nem szabad végrehajtanom, milyen mozdulatokat kéne ahhoz csinálnom, hogy nyúljak. Igazából nem szeretném, hogy a barátnőm magasabb legyen, mint én, most egy magasak vagyunk, 176 centiméter körül vagyok, 17 éves. Előre is köszönöm a használható válaszokat!2011. aug. 21. 14:48
11/11 anonim válasza:
egs.!
dehogy szívtam mellre, nekem meg ilyen a hangvételem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!