Hogyan tudnék nőni, magasodni?
a válaszok lényege, hogy genetikádban kódolt :D
ha eszel rendesen, akkor eléred ezt a kódolt maximumot.
illetve lehet "növeszteni" egy embert, ha széthúzzák, reggelente pedig az esti fekvés után, a porckorongok a gerincedben nincsenek összepréselődve, és ezért megint csak 1-2 centivel magasabb vagy reggelente.
másik "kínzás-növés módszer": a csontok igenis "nőhetnek" gyak. egész életben! ha eltörik a csont, amíg összeforr oda anyagot épít be/össze. tehát ha pár millimétert széthúzzák a törés felszínét, asszem annyival hosszabb lesz pl. a lábad.
Értem, köszönöm!
Esetleg tartózkodik itt olyan, akinek vannak személyes tapasztalatai olyan gyógyszerről, ami "magasodásra" készteti a testet? Régen hallottam valami ilyesmiről. Ez valamilyen tömegnövelő? Van nem hormontartalmú is? Igazából az érdekelne leginkább, hogyha elkezdem szedni de később abbahagyom, akkor érvényesül e még a hatása, vagy csak akkor hat, ha továbbra is szedem, szóval hogy megy ez.
idézz kérlek.
leíram. nem azért, mert nincs igazam, hanem mert van némi ismeretbázisom, és ezt megosztottam veled. növekedési hormon nélkül a testmagasság nem változik! tömegnövelőtől sem, az kaja, kajától max. hízhatsz.
de nem fogod fel, és ezért engem próbálsz beoltani. de miért nem érted, amit feljebb írtak/írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!