Szerintetek ennyi elérhető testsúlyos edzéssel?
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy mondjuk egy ilyen felsőtest, mint ez: [link]
vagy ez [link]
elérhető e testsúlyos edzéssel?
Tehát kondi nélkül, jó kajával, mondjuk 2 éven belül?
Köszi. Lécci csak olyanok válaszoljanak, akik hozzáértőbbek!
Az az érdekes, hogy megnéztem, hogyan edzett Taylor és lényegében ezt találtam: http://www.youtube.com/watch?v=M3vY4KodIRM Itt a pali, csak testsúlyos edzésekre hivatkozik. Meg használ ugye egy gumikötelet, de az nekem is van.
Az elsőn, miért nincs izom?
Attól függ mi a kiindulószint. Egyéb vonatkozásban ez a fickó arányos, jó felépítésű, de testépítő szemszögből nézve a hipertófia igen szerény.
Úgy vélem ez a felsőtest simán überelhető, mindössze három négy gyakorlattal. Ezek a következők:
Fekvőtámasz - nem saját, hanem plusz súllyal. A technikai megoldás a hátitáskát okosan megtöltő könyvek jelentik, amely nem inog rajtad. Próbálj egy húsz kilónyi tömeget használni. Még jobb ha a lábad is fejleszted, ami által nehezebb a combod. Talán 3x15-20 ismétlés elegendő, mint végcél.
A teljes mozgástartományban végzett alsó fogású húzódzkodás, szintén megteszi a hatását. 3x8-10 ismétlés teljesen leengedve, majd az áll fölé húzódzkodva több, mint elég lesz.
Aki megoldja a fekvőtámaszt hátitáskával, elég kreatív lesz az oldalemeléshez is. Életemben - egy profi testépítőt beleszámolva - kevesebb embert láttam, mint tíz, aki szabályosan csinálta volna.
Teljes felülések, szintén nem elég a felsőtest, mivel az ellenállás kicsi a masszív bordákhoz. Hajlított térddel, lefogott lábfejjel (valaki segédkezik) juss el 15 ismétlésig extra, ugyanennyi súlyú terhelésig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!