Igen nemm kérdése:
Hogy néz ki egy kreatin kúra, ill. mennyit kellene adagolni naponta?
Figyelt kérdés
Biotech féle creatine monohydrate-ot próbálnám ki.
Az első héten a feltöltési szakaszban azt írja, hogy 4 adag / nap (ha jól olvastam, 1 adag = 5g). Ez így egyértelmű, de ez nem testsúly függő? 75kg vagyok.
Edzés előtt mennyivel kell fogyasztani és edzés után belelehet keverni a fehérjeturmixba?
Köszönöm!
2011. aug. 14. 20:44
2/13 Takumi válasza:
Feltöltésben a testsúlyod osztva 3 al. Utána felezd meg. Én úgy iszom, hogy a napi adagom belefér egy 2 literes palackba, abbol kortyolgatok.
3/13 anonim válasza:
Jó szarul nyomod, mert a kreatin vízben nem stabil...
4/13 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem, akkor a feltöltési szakaszban 4 x 6g (7-10 napig), utána pedig 2 x 6g. Ha jól számolom, akkor az 500g - os Biotech-es crea kitart így jó egy hónapig, majd egy hónap leállás és utána megint mehet ugyan ez.
De edzés előtt mennyivel célszerű meginni?
csakegyuser: gyümölcslé?
2011. aug. 15. 12:00
5/13 Takumi válasza:
Miaz hogy vízben nem stabil???? Bomlik vagy mi?
6/13 anonim válasza:
Feloldhatod vízben, mellé kreatin, csak idd meg egyből, ne tartogasd az egészet egész nap, mert egyszerűen lebomlik a kretin, és b@szhatod.
7/13 Takumi válasza:
Ja és ha jól feloldódik, akkor oldatban marad. Azzal iszod amivel akarod, csak az én példámat írtam le. Szörppel is ihatod lényegtelen. Milyen az anyagcseréd? Ha gyors,akkor elég edzés elött fél órával is.
8/13 Takumi válasza:
De miért bomlik le?? A kreatin savas közegben bomlik vízben semmisem történik vele.
9/13 anonim válasza:
Mert kreatininné bomlik le amit mindennap kihugyozol!Az meg egy bomlásterméke a fehérjének.A kreatin is fehérje 3 aminosavból áll.Ha kreatinint tolsz lehet hogy a veséd látja a kárát.Szóval nem ajánlott feloldani és tartogatni.Azonnal meg kell inni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!