Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túl lehet adagolni a málnalevé...

Túl lehet adagolni a málnalevél teát? Mi bajom lehet ha nem csak két evőkanálnyit iszok naponta?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hátha jobban fogok tágulni, mert az orvosom szerint nagyon szűk a járat.. :S

40 hetes kismama

2008. jún. 20. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi bajod nem lehet.Nem mérgező.
2008. jún. 20. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha tudod inni, idd nyugodtan. Én sajnos nagyon utálom az ízét, így csak a minimum adagot iszom.:-(

Ha esetleg úgy érzed, elkelne még némi segítség, próbálkozhatsz homeopátiás bogyókkal is, segítenek, sok jó tapasztalat van velük! Keress rá a neten vagy krdezz meg egy homeopata orvost. Nekem a Caulophyllum 9CH-t ajánlották, (remélem, jól írtam le) , hogy mennyire válik be, még nem tudom, majd megmondom szülés után, elvileg csak napjaim vannak.:-) Mindenesetre a méhszájamra azt mondták, szépen fel van puhulva és kezd kinyílni. :-)

2008. jún. 20. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért vigyázz vele,ez is gyóynövény.Én pl hiába szeretem a kamillát vagy a hárs teát ha iszom terhesség alatt kihányom és nem tudom miért,pedig biztos a picihez van köze.Sztem nem hiába van megállapítva az a bizonyos adag,a gyógynövény is lehet narkotikum hatásu amit mi felnőttek lehet nem is érzékelünk de ki tudja mi jut és mennyi át a picidhez belőle.Sztem inkább a homeos bogyókkal próbálkozz a többit meg bízd a testedre:)könnyű szülést kívánok,36hetes kismama
2008. jún. 21. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!