Szerintetek zsíros a bicepszem? Vagy milyen kategóriába tehető? Mert azt mondták rá hogy a kezem nem izmos, hanem csak zsíros, elvagyok keseredve mert egyik barátom ezt mondja:S
Valamilyen szinted igazad van, basszus én meg most jövök rá hogy leundorítóztalak... hülye vagyok mert pont most volt egy kérdés ahol erről beszéltünk. Előbb kéne gondolkoznom, bocsánat.
Szóval csak hogy értsd, nekem az jött most le a kérdésből, hogy nem aggódsz semmi miatt, csak dicséreteket vársz és el vagy szállva magadtól.. tudom nem kellett volna ilyen durva szavakat használnom, csak nem szeretem ezt a hozzáállást.
A tanácsom pedig az, hogy mivel a bicepszed már rendben van, kezdj el edzeni a többi testrészedre is. A helyedben változtatnék a hajadon is, de gondolom ez tetszik annak a csoportnak, akit "célzol", úgyhogy nem szólok bele.
dilisnyuszi egyetértek veled.
amúgy mi a f_sz van a kezedbe,azzal fényképeztél?
amúgy kérdező nincs jobb dolgod mint itt rajoskodni?
de te kajak búza lehetsz ha iylen hajad van,és hogy itt rinyálsz hogy zsiros a karod.ű
KI NEM SZARJA LE???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!