Kockás has, tudom hogy már sokan írtak erről de még is megkérdezem?
Az étrend a legfontosabb. Próbálj diétázni. Sok zöldség, gyümölcs, inkább rízs mint krumpli, hal, szárnyas (ha lehet natúr, és nem rántott). Kerüld a sok szénhidrátot.
Mellette sok kardió edzés, sok mozgás, bicikli, túrázás, futás, ha pedig súlyzós edzés akkor kisebb súlyokkal, több szériaszámot.
Tudom, hogy kib@szottsok embert, aki ilyen f@szságokat kérdez elküldtem a halálba, de most újra megteszem...
Használd azt a kik.úrt keresőt... Mitől lenne más b@zmeg a te tested, mind a másik 13000 h.ülyéjé, aki ugyanezt megkérdezte? Olvassál...
Egyébként nincs 13000 csak kb 6500 :D
Ezt olvasd el: [link]
ne hallgass rájuk. csak irigyek hogy ők melóznak érte, te pedig elérheted lazán, a tv előtt, edzés nélkül.
ez kell neked. az űrhajók gyártásánál használt speciális ötvözetekből készült biorezonancia kalibrálást is végzünk rajta így tökéletesen testreszabott.
az edzés a balfékeknek való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!