Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szedjek, ha hizni szeretnek?

Mit szedjek, ha hizni szeretnek?

Figyelt kérdés
3honapja kezdtem el sulyzozni,65kg vagyok,de szeretnek hizni 10-15kgt,mit kene szednem?kajalas rendben van,csak a hizasra nem vagyok hajlamos.segitsegeteket elöre is köszi.
2011. aug. 8. 23:13
 1/8 Offthewall ***** válasza:

Szia! Először is nem kötekedésből ezt tömegnövelésnek hívjuk a mi berkeinkben, a hízás inkább a zsírral függ össze, az nekünk nem kell sok :D

Tehát a lényeg. Ha a kajálás rendbe lenne, akkor növekedne a súly is és az egyetlen dilemmád az lenne, hogy nem-e zsírosodsz nagyon, hanem milyen szárazan jön fel az izomtömeg(ez általában jó lassú folyamat teszem azt jó genetikával kezdőként havi 1 kiló az már elég jó, feljöhet éppenséggel 1 hét alatt 6 is, csak abból 5,5 víz lesz :D) hisz ha több kalóriát viszel be mint fogyasztasz, akkor nősz. Izomban, vízben, és 1 picit zsírban is de túléled, majd ha kell leszálkásítasz. Tehát erőltess be + még 1 csirke-rizs étkezést, vagy amit én ajánlok neked az 1 Jumbo tömegnövelő turmix, én a Professional verziót iszom de nehezen hízóknak jó a sima.

Ezt 1,5%-os vagy kisebb zsírtartalmú tejjel, ha nem vagy finnyás vízzel fogyaszd. mondjuk minden edzés után 1 adagot(kb 3 mérőkanál ami benne van a dobozba) meg mindig ébredés után reggelinek/ reggeli mellé, valamint amikor nem tudsz rendes étkezést beiktatni pl. suliba mert csak förtelmes menza meg egészségtelen büfé van, akkor ezzel 1 remek tápértékű, finom étkezést tudsz bevinni és a szomjad is oltja. Ha meg kell húzni a nadrágszíjat mehet 1 olcsó fehérjepor(power protein, vagy inkább Full Force- simple whey(ez jobb), 30 gramm dextrózzal és 30 gramm maltodextrinnel, vagy 80-100 gramm zabpehellyel(nem ilyen bolti cukrozott gyerekszarral, igazival!)

Figyelj még a megfelelő pihenésre napi 8-9 óra minimum, és a vitamin bevitelre, erre én 1 Peak A-Z vitamint ajánlok 240 tablettás csak 1800 forint, napi 2-3 tabival már nagyon jó adag. Vagy ha több a pénz Scitec Multi Pro/ Peak MEGA A-Z. Bár én a Jumbo Pak-ot szedem de abba van minden szar 13 kapszulás, és 11000 a havi adag :(

A vízbevitel pedig 20 testsúlykilogrammonként 1 liter legyen tehát legalább 3 litert igyál de jobb 3.5-4 főleg nyáron. Remélem nem kutyultalak össze nagyon :D

Tehát: Vitamin: Peak A-Z, vagy ha több a zsé Mega A-Z.

tömegnövelő turmix ha van zsé Scitec Jumbo, ha nincs, akkor FullForce simple Whey dextróz-maltodextrinnel vagy zabbal. dobhatsz bele 1 banánt v vmit is nem árthat szénhidrátnak, meg vitamin.

turmixot vízzel. 16/F, most híztam fel kb. 5-6 kilót úgy, hogy még javult is a testzsírom(ez jó genetikájú kezdőknél fordul csak elő :D)

2011. aug. 8. 23:31
 2/8 Offthewall ***** válasza:
Ja és szteroidnak vagy bármi tablettának ami nem nagynevű gyártótól van pl. vitamin halolaj stb. közelébe ne menj mert letöröm a füled:P
2011. aug. 8. 23:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Ok,kösz a segitseget,de talan meg holnap atszaladok rajta egyszer :-)a zse nem gond,en whey proteint szedtem,de,majd lecserelem.hiztam eddig 2kilot,azt hittem tobbet kellett volna,de ezek szerint nem.meg egyszer kösz.ja es csak napi 6orat tudok pihenni altalaban,mert eleg sokat melozok.
2011. aug. 8. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem hízol, akkor nincs rendben a kajád, ennyire egyszerű...
2011. aug. 9. 01:55
 5/8 anonim ***** válasza:

"bármi tablettának ami nem nagynevű gyártótól van pl. vitamin halolaj stb. közelébe ne menj "

Mi a nagy nevű gyártó? Amit te ismersz?

2011. aug. 9. 06:26
 6/8 Offthewall ***** válasza:
Félreérthető voltam. Ne menjen közelébe semmilyen tablettának, ami nem vitamin, halolaj, NO-fokozó, stb, hanem csak hozzávágják, hogy ezt szedd mer nálam már próbálkoztak :D Nem akartam májrákot kapni, nem értették meg...
2011. aug. 9. 09:51
 7/8 oyeacch ***** válasza:
Először írd le ide egy napi kajádat mennyiségekkel aztán megmondjuk.
2011. aug. 9. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Töpörtyűt ... egy csomó embernek már bevált
2011. aug. 9. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!