Mit szedjek, ha hizni szeretnek?
Szia! Először is nem kötekedésből ezt tömegnövelésnek hívjuk a mi berkeinkben, a hízás inkább a zsírral függ össze, az nekünk nem kell sok :D
Tehát a lényeg. Ha a kajálás rendbe lenne, akkor növekedne a súly is és az egyetlen dilemmád az lenne, hogy nem-e zsírosodsz nagyon, hanem milyen szárazan jön fel az izomtömeg(ez általában jó lassú folyamat teszem azt jó genetikával kezdőként havi 1 kiló az már elég jó, feljöhet éppenséggel 1 hét alatt 6 is, csak abból 5,5 víz lesz :D) hisz ha több kalóriát viszel be mint fogyasztasz, akkor nősz. Izomban, vízben, és 1 picit zsírban is de túléled, majd ha kell leszálkásítasz. Tehát erőltess be + még 1 csirke-rizs étkezést, vagy amit én ajánlok neked az 1 Jumbo tömegnövelő turmix, én a Professional verziót iszom de nehezen hízóknak jó a sima.
Ezt 1,5%-os vagy kisebb zsírtartalmú tejjel, ha nem vagy finnyás vízzel fogyaszd. mondjuk minden edzés után 1 adagot(kb 3 mérőkanál ami benne van a dobozba) meg mindig ébredés után reggelinek/ reggeli mellé, valamint amikor nem tudsz rendes étkezést beiktatni pl. suliba mert csak förtelmes menza meg egészségtelen büfé van, akkor ezzel 1 remek tápértékű, finom étkezést tudsz bevinni és a szomjad is oltja. Ha meg kell húzni a nadrágszíjat mehet 1 olcsó fehérjepor(power protein, vagy inkább Full Force- simple whey(ez jobb), 30 gramm dextrózzal és 30 gramm maltodextrinnel, vagy 80-100 gramm zabpehellyel(nem ilyen bolti cukrozott gyerekszarral, igazival!)
Figyelj még a megfelelő pihenésre napi 8-9 óra minimum, és a vitamin bevitelre, erre én 1 Peak A-Z vitamint ajánlok 240 tablettás csak 1800 forint, napi 2-3 tabival már nagyon jó adag. Vagy ha több a pénz Scitec Multi Pro/ Peak MEGA A-Z. Bár én a Jumbo Pak-ot szedem de abba van minden szar 13 kapszulás, és 11000 a havi adag :(
A vízbevitel pedig 20 testsúlykilogrammonként 1 liter legyen tehát legalább 3 litert igyál de jobb 3.5-4 főleg nyáron. Remélem nem kutyultalak össze nagyon :D
Tehát: Vitamin: Peak A-Z, vagy ha több a zsé Mega A-Z.
tömegnövelő turmix ha van zsé Scitec Jumbo, ha nincs, akkor FullForce simple Whey dextróz-maltodextrinnel vagy zabbal. dobhatsz bele 1 banánt v vmit is nem árthat szénhidrátnak, meg vitamin.
turmixot vízzel. 16/F, most híztam fel kb. 5-6 kilót úgy, hogy még javult is a testzsírom(ez jó genetikájú kezdőknél fordul csak elő :D)
"bármi tablettának ami nem nagynevű gyártótól van pl. vitamin halolaj stb. közelébe ne menj "
Mi a nagy nevű gyártó? Amit te ismersz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!