Ezt a két dolgot mivel tudnám kiváltani milyen más edzés formával ami ezt a két részt erősíti?
3, Combtávolítás gépen ülve
4, Combközelítés gépen ülve
Van kondi gépünk itthon de ezt a két dolgot sajna nem tudom megcsinálni :S mert nincs ilyen cucc
Milyen más gyakorlatok jó erre?
Ezt a két gyakorlatot alibinek hívják.
A Világon semmi értelme,uh ha kihagyod,azzal csak jót teszel magadnak és lesz időd normálisan edzeni.
guggolás
lábnyújtás
lábhajlítás
vádli állva
Kezdőként ez bőven elég lesz.
Kicsi, jelentéktelen izmok izolált edzése nem túl okos dolog.
Igen, összetett alapgyakorlatokat kell végezni, sokkal hasznosabb az összes izmot tekintve.
Ha Te két darab ~10 centis kis izommal szeretnél b@szakodni, akkor vegyél gumikötelet v. szalagot sportboltban (rövid gumikarika) amivel ülve el tudod végezni mindkét gyakorlatot.
köszi :)
utolsó válaszoló: az egész combomat át akartam volna mozgatni /edzeni csak ezért kérdeztem mert a többi gyakorlatot kivitelezni tudom :) értem itt guggolás, kitörés, lábhajlítás, nyújtás (súllyal) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!