Milyen harcművészetet/küzdősportot ajánlotok?
Szeretnék valamilyen önvédelmi sportot tanulni, amire igazak az következők:
- 30 évesen is el lehet kezdeni (és vannak más hasonló
korúak is)
- hatékony önvédelmi technikát tanít
- segít a fogyásban (tehát az edzések jól megmozgatnak)
- van lelki alapja is, tehát a test-lélek egyensúlyára épül
- megtanít az agresszió kezelésére is
Ha tudsz ilyen sportot, kérlek, írd meg, nagyon sokat segítenél!
Köszönöm a válaszokat.
00:01: Hogy érted, hogy 'így azért már más'? Mi más, és mihez képest? Csak mert úgy látom, ez volt itt az első válaszod.. úgyhogy nem értem.
Aczél: Én azt írtam, hogy Budapesten élek :) Érdekelnének a részletek, hogy milyen edzést tartasz. Be tudnád linkelni a weboldaladat, ha van?
Én nem Aczél vagyok, de ismerem őt. Nem akarok az Ő nevében beszélni, majd ő elmondja neked a részleteket, kedves Kérdező.
Amúgy Aczél Wudang kung-fu stílust űz. Ő nála bizony érdemes tanulni.
Én írtam a más dolgot.
A nemedre értettem.És azért írtam,mert kick boxon vannak nők is az edzésen,míg a többi küzdősportban leginkább hátráltatva,visszafogva érzi magát az ember,ha egy nővel van párban,vagy vele kell bunyózni.
Hozzáteszem,hogy régebben bunyóztam már olyan csajjal,aki simán betörte az orrom.
Ha meg edzőt választasz,azt úgy a legkönnyebb,ha beguglizod a nevét és megnézed a versenyeredményeit,vagy a tanítványai eredményeit,majd személyesen is kipróbálod.
ha ramgugliztok akar egy enekest is talalhatnatok :P
jah, hmm weblap nincs, de leirhatom levelbe azt ami erdekel, akkor meg minek weblap. hmmm.. kerdezz. majd nezegetem a levelfiokomat.
Köszönöm mindenkinek!
Aczél: írtam levelet.
Ha esetleg másnak is van még ötlete, írhattok nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!