Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a fájdalom?

Mi lehet ez a fájdalom?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt elkezdtem futni, hogy egy kicsit formába rázzam magam. Kb június eleje óta nem sportoltam semmit, de nem kezdtem be nagyon, 2x6 percet csak, tegnap 2x7et, ma 2x8at. iszonyúan fája combom. először azt hittem csak izomláz, de nem hogy múlna, csak egyre rosszabb. a fő probléma viszont, hogy mindkét lábamon fáj az achileszem, és abban a vonalban fölfele a vádlimon tovább. járni is alig tudok, felctor géllel kenegetem, de nem nagyon segít. mit csináljak?
2011. júl. 29. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt hívják harmadnapos izomláznak. A vádliban simán lehet húzódás. Citrullin malátot vegyél és használd az utasításnak megfelelően. Használj C-vitamint és multivitamint.
2011. júl. 30. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Pontosan ez sima izomláz... azért elő ne add, hogy mindjárt meghalsz. Pihend ki és folytasd tovább. Ez csak jelzi, hogy punci vagy, ne izgulj lehet még belőled ember csak kitartás kell hozzá!
2011. júl. 30. 08:33
 3/4 A kérdező kommentje:
sportoló vagyok, az utóbbi hónapokat egy törés miatt hagytam ki. csak tudom, hogy mi az izomláz és mi nem az.. ma voltam orvosnál, a szalagommal van a probléma. persze ezt senki nm tudhatja csak úgy, pár sorból, de azért köszi második válaszoló, nem vártam többet.
2011. júl. 31. 01:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Mert amúgy, honnan szopkodjuk ki neked ezt? Sőt azt is, hogy sportoló vagy/voltál? Jó odaírtad, hogy egy ideje nem sportoltál ez általában a fórumon lévők 95%nál azt jelenti, hogy akkor is csak valami retkes dvd-re rázta a p1csáját.

Arról nem is beszélve, hogy itt már akinek fáj egy kicsit a térde az már hősi halott. Ha tényleg ennyire fáj, akkor miért tetted egyáltalán fel a kérdést? Szerintem alap dolog lett volna, hogy elmész dokihoz.

2011. júl. 31. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!