Csuklófájdalmaim vannak, hogy oldható meg a kondizás úgy hogy megszűnjön a fájdalom?
Figyelt kérdés
3 éve voltam egy teremben, amikor is legelsőnek franciarúdon nyomtam bele vagy 40 kg-ba többször, úgy hogy előtte súlyt sem emeltem és akkor durrant be a csuklóm, és azóta is fáj, nem múlik. Nagyon vészes a helyzet mert emelni és tartani alig tudok, 4-5 kg-s dinnye tenyérben tartása gondot okoz mert nagyon fáj. Mi lehet a megoldás, volt már valakinek hasonló problémája?2011. júl. 22. 11:32
1/2 anonim válasza:
Hát aki franciarúddal nyom fekve/akárhonnan annak nem sok agya van.
Ha egy 5 kilós tárgy tartása is problémát jelent, akkor én tuti elmennék egy röntgenre, mert lehet, hogy ennek a fele se tréfa. + Vennék valami fasza ízületvédőt, Joint - x liquid vagy arthroxont. És ha rendbejön akkor csakis keményre feltépett csuklóbandázsban edzenék.
2/2 anonim válasza:
3 éve be van durranva a csuklód :D:D Nem baj, ha meg tudod mondani mi a bajod, úgy könnyebb. Francia rúddal fekvenyomni meg tényleg lol 3 év alatt nem jutott még eszedbe az orvos? Hasonló problémával is mire mennél? Neked nem hasonlóra kell kezelés, hanem pont erre, amit el se tudsz mondani. Majd az orvos segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!