Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen eddzést csináljak,...

Milyen eddzést csináljak, hogy a bicepszem nőjön?

Figyelt kérdés

van itthon egy fekvőnyomópad, és egy olyan eszköz, ami egy szék, és a hátuljára van hegesztve egy nagy szögben lejtő lemez, namost a székkel szembe kell ülni, és erre a lefele lejtő lemezre kell a könyököt tenni, és úgy emelgetni a súlyzót, hát elég nehéz a 15 kgot is emelni vele.

vagy teljesen más felszerelés kellene? ha jók ezek a cuccok, akkor leírnád, hogy kb mennyit kellene naponta csinálnom belőle? előre is kösz az okosságot

18 éves fiú vagyok

2011. júl. 28. 11:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

köszi szépen :)

még annyi, hogy nem igazán fontos nekem a mellizom, inkább csak a kar :)

2011. júl. 28. 14:47
 12/19 anonim ***** válasza:

az a baj mucika, hogy nem csak mell, és bicepsz létezik. Ezt hívják a cigó edzéstervnek. Normális ember edz hátra, vállra, lábra, hasra is.

Ja, még valami. A kar méretét a tricepsz adja nagyrészt, úgyhogy ha nagy karokat akarsz, akkor bőven kevés bicepszezni.

2011. júl. 28. 15:20
 13/19 dirtboy ***** válasza:
itt az edzés terv de 15:20-nak igaza van mást is kell edzeni nem csak kart,a nagy kar önmagában nem jó és gyenge felsőtesttel meg lábakkal szarul fest. Ha csak annyi kell akkor annyit írok nem az egészet. Na szóval: bicepszet már írtam nem írom még egyszer / Tricepsz: tricepsz nyújtás fekve egykezes el bemelegítő jellegű 4-5 sorozat ism. 12-20 / fordított fogású homlokra engedés 3 sorotat, ism. 10 / homlokra engedés 6 sorozat, ism.6-12 / szűkfogású fekvenyomás: 5 sorozat ism. 8-12 / tricepsz nyújtás fej fölött rúddal: 4 sorozat, ism. 8-12 / lórúgás: 3 sorozat, ism. 15-20 ez az én tric.edzésem most, kezd el csinálgatni nem kell egyből végig mert még most kezded de majd azért pár hónap múlva már mehet végig,regenerálódási időket tarts be,remélem majd meggondolod ezt a csak karedzést és rendesen fogod edzeni az egész testedet , szólj ha vállat is írjak
2011. júl. 28. 18:02
 14/19 A kérdező kommentje:

kösz

meggondoltam magam, akkor eddzek mindent

ezeket a szakszavakat nem nagyon értem sajnos pl homlokra engedés meg ezek, mit jelentenek?

vállat is írhatsz, és kösz mindent, ill. mennyi a regenerálódási idő?

2011. júl. 29. 07:38
 15/19 A kérdező kommentje:

van még egy ab-king felülésezőm is, az kb ilyen: [link]

és mennyit kellene eddzenem, hány évet, hogy kb így nézzek ki?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

ez a gyerek mennyit eddzhet? én is valahogy így akarnék kinézni, ha nem is ennyire de majdnem így az jó lenne

előre is kösz az okosságot

2011. júl. 29. 09:42
 16/19 dirtboy ***** válasza:
Hosszú lenne így szövegesen kifejteni a gyakorlatokat,amit első hozzászóláskor be linkeltem ott megtalálod mindet, kis videókkal vagy GIF formájában vannak fent és szövegesen is le vannak írva.A regenerálódásra pedig 3-4 nap kell minimum. Én /meg sokan mások is/ egy izmot heti egyszer edzek és maximum 2szer lehet távol egymástól. EDZÉS: Váll: oldal emelés 5 sorozat, ism. 10-14,csinálhatod páros kézzel is meg egy szere egyel is, előre emelés: 5 sorozat ism.10-14, döntött törzsű oldal emelés 5 sorozat, ism.10-14, fejfölé nyomás kézi súlyzóval 4 sorozat, ism,8-12, állig húzás /rúdal/ 4 sorozat, ism.10-12 ////// MELL: fekvenyomás: 6 sorozat, ism.6-12, ferdepados nyomás: 6 sorozat, ism. 6-12, fekvenyomás kézi súlyzóval:4-5 sorozat, ism. 6-12, tárogatás egyenes padon: 4 sorozat, ism.6-12, tárogatás ferdepadon:3-4 sorozat, ism.6-12, fekvenyomás kézi súlyzókal ferdepadon 3 sorozat, ism.6-10 ///////// HÁT: felhúzás: 3 sorozat, ism.6-10, csuklyázás: 4 sorozat, ism.15-20, döntött törzsű evezés rúddal: 5 sorozat, ism.8-12, fűrészelés: 4 sorozat, ism.10-12, T-rudas evezés: a rudad egyik végét megpakolod súlyokkal a másik végét oda tolod falhoz vagy valamihez és úgy tudod T-rúdnak használni: 5 sorozat, ism. 8-12 ////// LÁB: lábnyújtás: 6 sorozat, ism.12-15de akár 20is lehet, guggolás /persze súllyal/:6 sorozat, ism.6-12. ismét lábnyúltás: 4 sorozat, ism.10-14,és szoktam olyan lábnyújtást ezek után hogy szinte pihenő nélkül 6-7 vetkőző sorozatot,úgy néz ki hogy kezdem 55el megcsinálok amennyit bírok leveszek vagy 2,5 kilót megint amennyit bírok megcsinálok és így megy tovább vagy 6-7 sorozaton keresztül, a végén kb.40kilóra lemegy de addigra már halott a combfeszítő, ezek után ismét guggolást csinálok: 5 sorozat, ism.6-8, ha tudod a hajlítót akkor azt is edz meg arra is mehet 4-5 sorozat 10es ismétléssel, vádlizás: sarok emelés,rúd a csuklyádon és vagy 6 sorozat mehet addig még teljesen meg nem hal a vádlid.Variálhatod a sarok emelést hogy a lábfejed merre néz. Azt hiszem mindet leírtam, pár hónap és mindegyik edzés mehet a végéig de még szoktasd hozzá először az izmaidat.Kajára figyelj hogy érjen is valamit az edzés mert kaja nélkül halálra van ítélve.
2011. júl. 29. 10:12
 17/19 dirtboy ***** válasza:
Ilyen akarsz lenni mint a Balaton-os srác??? az semmi ahhoz csak diéta kell, azok sima alap méretű izmok csak vékony a gyerek és azért látszódik.Ne akarj ilyen lenni legyél jobb ez nem férfias izom hanem kisfiús,pólóban semmi kinézetük nincs,ujjatlanban meg szörnyű.Tedd magasabbra a lécet menni fog csak kitartás kell és a súlyemelést szeretni,Szeretni ahogy nyomod a súlyt ahogy izzadsz, ahogy gülledd meg vorosodik be a szemed a terheléstől,ahogy az erek jönnek ki a nyakadon meg hogy majd szét pukkan az izom úgy be durran. nagyon jó sport. Arra a haspadra nem tudok mit mondani azon csak hasazni lehet szóval arra használd.
2011. júl. 29. 10:35
 18/19 A kérdező kommentje:
kösz
2011. júl. 29. 17:22
 19/19 bix ***** válasza:

az a gyerek nevetséges... semmi mellizma, csak le van diétázva vékonyra... még ha azt mondanád hogy valami hasonlót akarsz [link] akkor lenne értelme beszélgetni valamiről... és ez még csak nem is valami elérhetetlen cél...

[link] edzésterv alatt megtalálsz mindent. animált gifekben, videókban gyakorlatokat, kaját, mindent...

2011. júl. 30. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!