Milyen eddzést csináljak, hogy a bicepszem nőjön?
van itthon egy fekvőnyomópad, és egy olyan eszköz, ami egy szék, és a hátuljára van hegesztve egy nagy szögben lejtő lemez, namost a székkel szembe kell ülni, és erre a lefele lejtő lemezre kell a könyököt tenni, és úgy emelgetni a súlyzót, hát elég nehéz a 15 kgot is emelni vele.
vagy teljesen más felszerelés kellene? ha jók ezek a cuccok, akkor leírnád, hogy kb mennyit kellene naponta csinálnom belőle? előre is kösz az okosságot
18 éves fiú vagyok
köszi szépen :)
még annyi, hogy nem igazán fontos nekem a mellizom, inkább csak a kar :)
az a baj mucika, hogy nem csak mell, és bicepsz létezik. Ezt hívják a cigó edzéstervnek. Normális ember edz hátra, vállra, lábra, hasra is.
Ja, még valami. A kar méretét a tricepsz adja nagyrészt, úgyhogy ha nagy karokat akarsz, akkor bőven kevés bicepszezni.
kösz
meggondoltam magam, akkor eddzek mindent
ezeket a szakszavakat nem nagyon értem sajnos pl homlokra engedés meg ezek, mit jelentenek?
vállat is írhatsz, és kösz mindent, ill. mennyi a regenerálódási idő?
van még egy ab-king felülésezőm is, az kb ilyen: [link]
és mennyit kellene eddzenem, hány évet, hogy kb így nézzek ki?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
ez a gyerek mennyit eddzhet? én is valahogy így akarnék kinézni, ha nem is ennyire de majdnem így az jó lenne
előre is kösz az okosságot
az a gyerek nevetséges... semmi mellizma, csak le van diétázva vékonyra... még ha azt mondanád hogy valami hasonlót akarsz [link] akkor lenne értelme beszélgetni valamiről... és ez még csak nem is valami elérhetetlen cél...
[link] edzésterv alatt megtalálsz mindent. animált gifekben, videókban gyakorlatokat, kaját, mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!