az alapötlet jó, a kivitelezés kevésbé. így tényleg nem fogják megszeretni a mozgást már csak azért sem mert kötelező, rá vannak kényszerítve.
pl. egy sportágválasztó nap vagy hasonlóknak sokkal több értelme van. persze így sem fogja mindenki megszeretni a mozgást, de ez van.
ez csak általalános iskolákra vonatkozik,ha jól tudom
én hat osztályos gimibe jártam és hetedikbe és nyolcadikba volt mindennap tesi,ez azért volt jó mert kicsit megmozgattad magad és nem kellett 7 órán keresztül a fenekeden ülnöd
Az alapötlet jó, de az átlagos tesiórákkal ez pont ellenkezőleg fog elsülni.
Én nekem pl. van heti 5 edzésem, és k.rvára nem örülök, hogy idióta feladatokat végezzek még ötször.
Egyrészt a Cooper teszt értelmét még nem fogtam fel, a talajgyakorlatokban, és gimnasztikában amúgysem vagyok acélos.
És amíg egy tanár szerint szálkásít, ha 2 kilós súlyzókkal szar gyakorlatokat csinálunk, addig én inkább kihagynám ezt.
LOL ezt megszívtátok:DD
De jó, hogy már rég kijártam az álltalános iskolát:D
Azért tartom hülyeségnek, mivel így még inkább meg fogják utálni a gyerekek a mozgást mert kötelező. Több értelme lenne annak ha lehetne választani a sportok közül.
Igy mindenki valami sportot csinálna, és nem ugra-bugrát egy kis gimnasztikával egybekötve.
Én imádok mozogni, de a tesi órát annyira rüheltem, hogy azt el sem tudom mondani!!!
Pedig a suli melett egyeselütbe jártam teniszezni, ami sokkal keményebb volt mint a tesi óra(és több is).
Álltalános iskola után még az is megfordult a fejembe, hogy sport suliba megyek tovább, csak hogy ne keljen tesiznem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!