Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem bírok túl sokat enni....

Nem bírok túl sokat enni. Összeturmixolás?

Figyelt kérdés

A jó minőségű kaják egyszerűen nem csúsznak,a sok szennyet bezzeg meg bírnám enni...(pacalpörkölttől kezdve hamburgerig)

Lehet mondani h valami hülye nyápic vagyok, dehát ez van..

Mi lenne ha bepakolnám a turmix gépbe a rizst, stb, engedni hozzá egy kis vizet és meginnám?

Biztos nem egy gusztusos valami, de lecsapnám, azzal nem lenne gond. Valamit veszítene így az értékéből?

Ha így csinálom, vízzel toljam?

2011. júl. 26. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. júl. 26. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:
bocs nem ezt akartam. de van 1 hasonló cikk ami segíthet rajtad
2011. júl. 26. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyél mindíg annyit amennyit bírsz!! Aztán idővel egyre több fog menni.
2011. júl. 27. 10:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Kerestem a cikkek között, de nem találtam. Ha esetleg szembe találkozol vele linkeld be pls;)

Sanyi hát az a helyzet, hogy próbálok annyit enni amennyit bírok, de ez nem elég. Egyszerre kb a felét tudom megenni a szükséges mennyiségnek. Érzem, hogy még férne belém de egyszerűen nem kívánok többet... A másik felén ott ülök/ülnék egy órát...:S

2011. júl. 27. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!