Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon csúnyán izmos a vádlim?...

Nagyon csúnyán izmos a vádlim? Képekkel

Figyelt kérdés

[link]

Van több kép, ha lejjebb mentek. Ezek nem az én lábaim, de sajnos az én lábam is ilyen. Már-már olyan széles a vádlim mint a combom:/ Hosszúszárú csizma, vagy pedig olyan nadrág ami vádlinál kicsit is passzosabb már NEM JÖN RÁM! :// A vádlim miatt. Nagyon el vagyok keseredve. Szerintetek ha elkezdem rá csinálni Rubint Réka gyakorlatait, azzal segítek vagy csak rontok a helyzeten és még izmosabb lesz?

2011. júl. 26. 16:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
jameg még eszembejutott valami. sok holywood-i sztár szilikonimplantátumot ültettet a vádlijába sokezer dollárért, csak hogy úgy tűnjön hogy izmos :) tehát ők ezerdollárokat fizetnek azért, hogy elérhessék azt ami pl neked már megvan, de ők még mindíg szarabbak mint te, mert az valójában csak 1 darab nyúlós átlátszó izé a bőr alatt nem pedig rendes izom :)
2011. júl. 26. 21:25
 22/33 anonim ***** válasza:
51%
Az emósok is megérnek egy misét. Velük az a problem, hogy csak öngyilkosok AKARNAK lenni... Érted :D
2011. júl. 26. 21:35
 23/33 anonim ***** válasza:
és egy nagyon nagy réteg szemében ez a "menő". bár sp fluortomi és egyéb homoszexuális egyének médiában futtatása mellett mi a franot várhat az ember édes jó Istenem...:S
2011. júl. 26. 21:41
 24/33 anonim ***** válasza:

hát jah :D

én még mindig várom a képet :)

2011. júl. 26. 22:11
 25/33 anonim ***** válasza:
sok pénzbe fogadnék h rohadt jól néz ki :D
2011. júl. 26. 22:31
 26/33 A kérdező kommentje:

A várva várt csodás kép a lábamról... :/

[link]

2011. aug. 4. 12:34
 27/33 A kérdező kommentje:

Magassarkúba egy fokkal elviselhetőbb...

[link]

2011. aug. 4. 12:40
 28/33 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom feltűnt-e,de a többi képen a csajok háttal vannak.

A vádlit hátsó pózban lehet értékelni.

Ezek alapján semmi gond a vádliddal.

A combodon van némi felesleg,viszont kellően izmos,nem egy piszkafa legalább.

2011. aug. 4. 16:45
 29/33 anonim ***** válasza:
te nagyon de nagyon hülye vagy itt szenvedek h ilyen vádlim legyen eljárok szinte majdnem minden nap futni meg tornászok rá rendesen erre tessék 1-2 hónap után sem lett hú de kur.va jó a vádlim :'( ne viccelj már jó lábad van :) bár nekem lennének ilyenek de hát ez genetika de akkor sem érdekel mert tudom h egyszer nekem is izmos szép vádlim lesz! :) nem fogom feladni :)
2011. aug. 6. 12:48
 30/33 anonim ***** válasza:
31%
tényleg bolond vagy egy kicsit már bocs :D nagyon rendben van a vádlid és a combod is, teljesen jó! magassarkú, napsütötte szín, miniszoknya és tuti siker. ilyen virgácsok után tutira megfordulnék az utcán.
2011. aug. 6. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!