Van több kép, ha lejjebb mentek. Ezek nem az én lábaim, de sajnos az én lábam is ilyen. Már-már olyan széles a vádlim mint a combom:/ Hosszúszárú csizma, vagy pedig olyan nadrág ami vádlinál kicsit is passzosabb már NEM JÖN RÁM! :// A vádlim miatt. Nagyon el vagyok keseredve. Szerintetek ha elkezdem rá csinálni Rubint Réka gyakorlatait, azzal segítek vagy csak rontok a helyzeten és még izmosabb lesz?
robint réka szarjaival elvileg fogyni lehet és izmosodni nem? akkor csak rosszabb lesz a helyzet ezzel nem tudsz semmit csinálni olyan gyakorlat nincs ami eltünteti az izmot
2011. júl. 26. 16:44
2/33 anonim válasza:
Sok embernek tetszik, nekem nem annyira, de mért érdekelne téged egy anoním hülye gyerek
ha rubint Réka súlyzókkal vádlira gyúr akkor nagyobb lesz a vádlija
szerintem a gyakorlatoktól ugyanakkora marad a vádlid nem valószínű, hogy izmosabb lesz
2011. júl. 26. 16:52
3/33 anonim válasza:
jajj már megint valaki aki jól néz(het) ki, de nem tetszik magának...
2011. júl. 26. 16:55
4/33 anonim válasza:
a te lábadról kéne kép, mert máskülönben nem tudjuk megválaszolni a feketebetűs kérdést. rubint réka tornáiról meg nem tok nyilatkozni, mert nem ismerem őket
2011. júl. 26. 16:56
5/33 anonim válasza:
Szerintem az izmos vádli mindenkinek bejön!Az a gáz,ha semmi nincs rajta!!
2011. júl. 26. 17:13
6/33 anonim válasza:
jézusom, ne viccelj már! ez egy irtó szexi láb! :D AAA, ha ilyen lenne a barátnőm lába.... :D
2011. júl. 26. 17:37
7/33 anonim válasza:
Szerintem pont az a baja a kérdezőnek,hogy mivel jól néz ki egy ilyen női láb a férfiak egész nap bámulják és ez az ami zavarja.
2011. júl. 26. 17:50
8/33 anonim válasza:
szóval ne legyél elkeseredve mert a fiúk szemében ez izgató :)
2011. júl. 26. 18:31
9/33 anonim válasza:
Lehet én vagyok az elvetemült, de nekem tetszik az ilyen női láb. :)
2011. júl. 26. 19:33
10/33 anonim válasza:
Nemá...
ilyen lábú nőm lenne, rá se néznék egy másikra az tuti! Nehogy elszard ezt bármivel, bár nem fogod tudni semmivel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!