Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon csúnyán izmos a vádlim?...

Nagyon csúnyán izmos a vádlim? Képekkel

Figyelt kérdés

[link]

Van több kép, ha lejjebb mentek. Ezek nem az én lábaim, de sajnos az én lábam is ilyen. Már-már olyan széles a vádlim mint a combom:/ Hosszúszárú csizma, vagy pedig olyan nadrág ami vádlinál kicsit is passzosabb már NEM JÖN RÁM! :// A vádlim miatt. Nagyon el vagyok keseredve. Szerintetek ha elkezdem rá csinálni Rubint Réka gyakorlatait, azzal segítek vagy csak rontok a helyzeten és még izmosabb lesz?

2011. júl. 26. 16:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon tetszik :) most nem akarom lesz*rozni az izomtalan pipalábú csajokat, de sztem a szép izmos láb sokkal jobb és szebb mint a pipaláb :)
2011. júl. 26. 19:40
 12/33 anonim ***** válasza:

Majd ha ilyen vádlid lesz, akkor elkezdhetsz aggódni :D

[link]

2011. júl. 26. 19:51
 13/33 A kérdező kommentje:

De akkor miért van, hogy az itteni emberkék (pasik is!) ha meglátnak rövid gatyába, rögtön jönnek a beszólogatások, hogy hogy néz ki a lábam... És az emberek 90%a kinevet? És öltözködni sem tudok olyan igazán jól, mert mint mondtam hosszú szárú csizma nem megy rá, a kicsit passzosabb szárú nadrágok megint nem:/

Elismerem hogy van 1-2szép izmos láb a linken amit küldtem, de vannak durvák is, na az enyém azok közé tartozik... Meg olyan hülyén néz ki, eddig is minden barátomnak vékonyabb volt a vádlija, nagyon hülyén nézett ki, mikor egymás mellé álltunk mondjuk rövid gatyába... :/ Meg az a baj, hogy a vádlim akkora, mint a térdem feletti rész... Szóval, hogy ugyanakkora körfogatú...

2011. júl. 26. 20:21
 14/33 anonim ***** válasza:
a minap láttam egy lányt a városban egy lányt akinek szintén izmos vádlija volt, emellett iszonyatosan jó lába és popsija (persze miniben volt), amikor utolértem kiderült hogy még az arca is gyönyörű, ott helyben majdnem szívinfarktust kaptam. ezen a fórumon amit linkeltél azért bitang jó virgácsok vannak!
2011. júl. 26. 20:29
 15/33 anonim ***** válasza:
csak kéne az a kép. nem tudom elképzelni h csúnya. izmos láb ami csúnya, nem létezik. am hány éves vagy?:)
2011. júl. 26. 20:36
 16/33 anonim ***** válasza:

akartam mondani, hogy a szépség és a csúnyaság is relatív és viszonyítás dolga. szóval ha a párodnak pipaszár lábai vannak, esetleg a 30kg-os emós fiúcskáknak akarsz tetszeni akkor lehet, hogy nekik túl izmos lesz, ugyanakkor egy sportos testalkatú izmos srácnak viszont tetszeni fog. mert ugye relatív.

pontosan melyik képre hasonlít a tiéd? esetleg kép? (csak mert most már kíváncsi vagyok :D )

szerintem alapvetően genetika, hogy mekkora a vádlid. esetleg ha a combodra edzel akkor arányokat nézve szebb lesz az összkép, mert azért a fórumon levő lányoknak is szép combjuk van. én hetente 2-3 edzek rá mégsem elég jó :D :(

2011. júl. 26. 20:36
 17/33 anonim ***** válasza:
46%
Szard le az idióták kritikáit, és ne állj össze 60 kilós gyerekekkel, meg van oldva!
2011. júl. 26. 20:49
 18/33 anonim ***** válasza:
énis azt mondom, h sz*rd le őket. sokakból az irigység beszél, az a nyomorult fas*zopó hozzáállás, hogy huu ennek a csajnak nagyon szép lába van..az én csajomnak meg nincsen. és akkor jön az h kinevetnek satöbbi, és így próbálnak téged leamortizálni :S de ez csak 1 pl a sok közül. de legyél magadra büszke h nincsen pipa lábad:) az csak arra jó h agyon lehessen vele szurkálni valakit.
2011. júl. 26. 20:58
 19/33 anonim ***** válasza:
Már az is épp elég baj, hogy ezt a kérdést fel kellett tenni, hogy hogy tudnál izomból fogyni. Nem kell felülni a pofázásnak. Az izmok határozzák meg a test alakját, ha nincs izom, nincs alak.
2011. júl. 26. 21:03
 20/33 anonim ***** válasza:
igen. így van. az izomtól lesz egy testrész, vagy akár az egész test szép. így fejlődött ki az ember. csak a mai fas*zopó média (tv, tiniújságok, satöbbi..) a csontsovány fos gyenge testalkatot állítják be "menőnek" és szépnek. pedig rohadtul nem az. meg eleve már a menő kifejezéstől magától is röhögnöm kell. a sok hülye buzeráns divatszakértő és stylist meg adja tovább az ökörségét, és mint valami mocskot, terjesztik. kérdező ha megnézel egy akármilyen állatot pl pumát vagy oroszlánt vagy ilyesmit a természetben, mit látsz? izmos. mert az a természetes. és életben tudnak maradni, meg jól érzik magukat így :) ők nem nézik a tv-t meg a többi médiaszennyet. meg nekik nincsenek nemnormális idióta állattársaik, akik lefikáznák vagy kinevetnék őket ezért.
2011. júl. 26. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!