Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vitaminok szedése mellet is...

Vitaminok szedése mellet is meglehet annyire csunyán fázni?

Figyelt kérdés
Multi Pro-t szedek és azóta már 2x is megfáztam 1 hónapon belül. Lehet nem kellene összefüggést keresnem, de ez olyan cinkes nekem.
2011. márc. 5. 10:36
 1/7 anonim válasza:

hát sokszor nem az van a készitményben, amit ráírnak.

Meg az sem mindegy, hogy mg van benne....

2011. márc. 5. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is megfáztam Multi Pro mellett.Mondjuk én hideg terembe edzettem+hideg vizet ittam és legyengítette az immunredszerem.
2011. márc. 5. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy meglehet. Ha valaki kimegy a hóesésbe meztelenül hóangyalt csinálni, az ugyanúgy meg fog fázni Multi pro-val is, mint anélkül. Azért mert napi 3-4g C-vitamint fogyasztok még nekem is fel kell öltöznöm, ha hideg van!
2011. márc. 5. 12:26
 4/7 anonim válasza:
én napi 1000ret :)
2011. márc. 5. 12:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Az immunrendszer állapotán van a hangsúly.ha sokat stresszelsz,nem pihensz eleget,vagy valami miatt gyengébb az immunrendszered,akkor beszedhetsz akármennyi vitamint,cseszheted,mert nem fogja megelőzni a megfázást.De egyébként legújabb kutatások szerint pl. a C-vitamin betegség megelőző hatása nagyon gyenge,arra jó csak nagy dózisban szedni,ha már beteg vagy,mert akkor segít támogatni az immunrendszert,így hamarabb felépülhetsz.

szóval inkább arra figyelj,hogy hidegben rétegesen öltözz,sapka,sál,izzadtan ne menj ki,lehetőség szerint kerüld zsúfolt helyeket,járvány alatt.

2011. márc. 5. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
meg persze igyekezz nyugodt életvitelt kialakítani,amennyire lehetséges.
2011. márc. 5. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
talán semmi értelme ekkora adagban enni a vitamint? bakker, én ennek töredékét eszem, aztán egész télen bringázom, mégse fáztam meg...
2011. márc. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!