Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Meglehet álapítani a Danabol-r...

Meglehet álapítani a Danabol-ról a vastagsága és a szine alapján hogy eredeti-e? Vagy sz@rt se ér mert attól még kamu?

Figyelt kérdés

azt olvasom mindenütt hogy ne legyen 2,5mm-től vékonyab és sötétkék se mert az sz@r..de hiába jó a "mérete" formája attól még lehet kamu?? tudom nem a legfrankóbb cucc de használták a környezetembe páran nekik bejött(nem hobbygyúrósok)de hiábba olcsó hamisítják:S mit tanácsltok hogy lehet kiszűrni a sz@r cuccokat?

köszi a normális válaszokat!!!

2011. júl. 14. 15:35
 1/7 °:Amigo:° ***** válasza:
100%

Danabolról nincs infóm, mert nem vagyok "hobbigyúrós" :-)))

Gondolkozz a hamisítók fejével:

Azt érdemes hamisítani, amire nagy a kereslet. A Danabol divat sajnos, mert sok kis pöccs fél a tűtől és ez az egyetlen anabolikum, ami ér valamit szájon át szedve. (a másik nagy divat a stanozol, ami szintén hamis)

Az eredeti drága lenne, senki nem venné meg, a hamis viszont olcsó.

Minden termék, ami olcsó, az hamis !

Egy hivatalos gyógyszer nem azért drága, mert a hatóanyag vagy az előállítás drága. Sok millió dollárba kerül a kifejlesztése, és ezt a befektetést a gyógyszergyárak szeretnék kamatostól viszontlátni.

Egy hamisított szer előállítása filléres, nem terheli adó, munkaköltség, reklámköltség.

Viszont sosem tudod, hogy mi és mennyi van benne...

Ne vegyél bizonytalan eredetű termékeket, ha meg valóban szükséged van rá, akkor nyúlj mélyen a zsebedbe és ne az olcsó sz@rokat vásárold!

2011. júl. 14. 16:48
 2/7 clint ***** válasza:
amigo ember hihetetlen tökéletes válasz volt.
2011. júl. 14. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is teljesen egyetértek az előttem szólóval. Végre valaki vette a fáradtságot és nem azt írta le, hogy hülyeség ilyesmiket szedni, hanem a kérdésre adott egy rendes választ.

Én azt ajánlom, hogy azok által szerezd be akik már szedték és bevált nekik. Én a szemes stanazolol-t 10 ezerért kapartam össze ismimnek, szóval az lehet egy irányár...

2011. júl. 14. 19:19
 4/7 °:Amigo:° ***** válasza:

Magyarországon -és gondolom máshol is a környéken- ez így működik:

Bejön egy új gyártó, qurva drága termékekkel, amik jók és hatásosak. (legújabban pl. a Diamond Pharma, előtte a Thaiger volt ilyen)

A pénzesek vesztik, és elterjed, hogy milyen jó...erre a hamisítók már lépnek is. :-)

Pár hónap és megjelennek az átcimkézett sz@rok, a raktáron rohadó BritishDragon cuccokról lekerül a cimke, esetleg új kupakot, dobozt kap és kész a "tuti" cucc.

Így gyakorlatilag szerencse kérdése hogy ki mit kap, aki olcsón akar vásárolni az szinte biztos, hogy a hamisítványból kap, a többi meg marad a bennfenteseknek. 1-2 év és a márka eltűnik, mert már senki sem bízik benne, de nem kell félni, lesz helyette 3 másik.

A Genesis termékeket például tudtommal 5 különböző országban gyártják, ezek között 1 van, amelyik még jókat gyárt, de már a többiek lejáratták a "márkát" ezért eladhatatlan az is. :-))

2011. júl. 15. 00:19
 5/7 clint ***** válasza:

A genesisszel az a poén, hogy úgy hamisitják, hogy mégcsak nem is helyettesítik pár mg valamivel. Azaz tökéletesen semmit nem érzel tőle.

A dobozok persze szépen fóliázottak és hollogrammosak.

2011. júl. 16. 11:25
 6/7 Hoodoo válasza:

[link]

szerintetek inenn erdemes rendelni?

ez eredeti lehet?

2012. febr. 23. 22:01
 7/7 anonim válasza:
tuti nem
2012. szept. 19. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!