Melyik az eredeti Danabol a kettő közül? (linkek lent) és mit érdemes figyelni a "szivecskéken" a kidolgozásukat, mennyire lapos stb. kösz a válaszokat.
srácok értsétek már meg hogy ezt nem lehet tudni!
hiába mondja majd valaki hogy az első vagy második!
van 1 ismerősöm aki úgy megvezet bárkit hogy észre se veszed hogy hulladékot vettél,olyan csomagolásban adja át a cuccot hogy el se tudnád képzelni hogy már rég nem az van benne,hanem valami szemét és ugyan úgy néz ki!
és az a k@rva vicces hogy még jót is tesz a sok h@lyével mert nem kapnak ilyen cuccot ész nélkül! el kéne felejteni a koxot hacsak nem vagy versenyző,de akkor nem itt kell kérdezősködni hanem az orvosod felírja
értem..az hogy versenyző valaki vagy nem az nem ide tartozik! de az eléggé gáz hogy manapság semmiből nem lehet jót venni csak kamu szart! jobb esetben algopirin-van benne vagy semmi..rosszabb esetben pedig metiltesztó..egyáltalán lehet most jó szemes cuccot venni?
vagy mind fake szar..........
lehet! de aki a termek mögött ajánlgatja a "minőséget"
az 50% hogy kamu. nekem tavaly elég megbízható forrásom volt(nem használtam csak osztottam)de már nem foglalkozok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!