Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kockás has elérése diéta és...

Kockás has elérése diéta és edzés segítségével. Mégis hogyan? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengetegen feltették már a kockás hasra vonatkozó kérdéseket, de én kicsit konkrétabban szeretnék rákérdezni a témára.

174 centiméter magas vagyok és 61-62 kilogramm.

Ahogy olvasgattam a kockás hasra kérdező kéréseket olvastam, hogy több helyen a diétára hívják fel a figyelmet, vagyis hogy a kockák nem fognak látszódni, míg a hason felesleges zsírréteg van és, hogy ezt csak diétával lehetséges orvosolni.

Ezt szeretném kicsit boncolgatni. Feljebb írtam, hogy 174 magas és 62 kiló vagyok, ami pont az ideális testsúly a magasságomhoz képest, tehát nem vagyok elhízva.A hasamon mégis van egy kis felesleg, ami miatt (mint írtátok) nem fognak látszódni a "kockák" még ha edzek is rendszeresen.

Tehát erre a diétára lennék kíváncsi, hogy ez mégis mit takar... Tudom, hogy a szó mit jelent, de úgy érzem szükségem van a bevitt ételmennyiségemre, mert a gyomrom még így is szokott fájni az erős savam miatt.

Azt kérdezem tehát, hogy mi a teendő? Csináljam az edzést naponta (hasizomerősítő AB Kin Pro-val) csak igyak több folyadékot, vagy mégis, hogyan lehetne kikerülni a kevesebb étkezést? :S

Egyébként 17 éves vagyok és fiú :)

Komoly válaszokat kérek szépen.

2011. júl. 25. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na , amire te gondolsz, azt a debilek fogyókúrának hívják, és izomzati leépüléshez tökéletes. A diéta nem jelent mást, ha magát a szavat nézzük, mint kontrollált étrendet. Tehát ha nem akkor eszel és azt ami éppen jólesik akkor már diétázol a szó jelentése szerint, persze a köznyelvben nem ez honosodott meg.

Testépítő körökben a diéta a szálkásításhoz szükséges étren, amikor zsírt pucolunk. Ki kell számolni a fehérje és CH szükségletet, és nem szabad megfeledkezni a jó zsírok fogyasztásától.

A testépítők által használt diétát kellen használni az átlagembereknek is, de ők inkább nem esznek egy hétig, leadnak pár kiló vizet meg izmot, aztán ugyanúgy esznek minden szart.

3g/ tskg fehérje és testalkattól függően 1.5 - 2 ... g CH.

Ez egy 100 kg-s embernél 300g fehérje, 150 g ch. + lenmagolajat ajánlatos fogyasztani.

Haxor jól leírja ezt a blogjában, ezt írd a gugliba:

az ország legkeményebb blogja diéta

és ezt:

az ország legkeményebb blogja az étrendről

2011. júl. 30. 20:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Korábbi kérdéseidre:

Én se vagyok séf, szerinted anyám főz? Meg kell próbálnni elbaszni nem tudod. Csirkemell filét életemben nem sütöttem, drága. Halat avgy csirkecombot eszek, ezek baráti áron vannak. Szőlőcukrot csak edzés után, de tegyél mellé fehérje port is.

2011. júl. 30. 20:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kielégítő válaszod, nagyjából mindent tisztán látok és értek. :)
2011. júl. 31. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!