Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szőlőcukor dilemma - kell...

Szőlőcukor dilemma - kell vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdek agyf.szt kapni most már.. :) 3 hónapja elkezdtem sokak tanácsára edzés után is szénhidrátot fogyasztani, de mondanom se kell, talán Ti is kitaláljátok: vitargora nem volt pénz. Így mi maradt? A jó öreg "dextróz (szőlőcukor)".

Nos, azt kell mondanom, hogy felszedtem egy kis izmot, de jött vele annyi zsír is, hogy csak na. (Leginkább a hasamra, derekamra). Az alap ch fogyasztás nem lett sokkal több, sőt, sokak szerint még nagyon kevés is, emelni kellene rajta. Éppen ezért, most megkérdeztem egy edzőt, hogy mi a véleménye az edzés utáni szénhidrátokról, azon belül is leginkább a dextrózról. A válasza az volt, hogy úgy sz.r, ahogy van és jobban teszem, ha elhagyom. Na ez eddig rendben is van, de ha se cukor, se vitargo akkor mégis mi ? Egyes források szerint a lehető legnagyobb hiba kihagyni az edzés utáni szénhidrátokat, mert izomvesztés lehet a vége, de legalábbis jelentősen hátráltatjuk fejlődésünket, máshol meg azt olvasom, hogy nem feltétlen szükséges, pláne mert egészségtelen (a szőlőcukor).

Szerintetek??? :DDD

2011. júl. 22. 15:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
(egyébként gondoltam) :D:)
2011. júl. 22. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:

azt mondod Toma, őrölt troll fallosz?

azután tényleg nem kell már súlyzó! :D

2011. júl. 22. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Edzés utáni ch kell, abból a szervezet a glikogénraktárakat tölti újra, normális mennyiségből soha nem lesz zsír. Én a helyedben ennék edzés után gyors ch-t, csak a napi bevitelen fognék vissza.
2011. júl. 22. 21:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt fogom tenni, de egy picit visszafogom az edzés utáni ch -t is. Csak azért vicces ez, mert most is csak 2,5 g/tskg ch van, na most, ha ebből még visszaveszek, akkor lassan átlépek női testépítő kategóriába (sőt, már ott vagyok) :DDDD poénos, hogy ennyitől is hízok. pedig nem sz.ron élek, minőségi ch -t fogyasztok. hihetetlen....
2011. júl. 22. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:

azért, hadd próbáljalak már beoltani. jó hatásfokon működik a tested ne sírjon már a szád!

én konkrétan bármennyit eszem, napjában ahányszor csak akarok, tényleg tömhetem magam (magamhoz képest igazán keményen :) és mégsincs semmi felhalmozott tartalékom.

hát oltogatni nem tudok, de nem ez a lényeg :D

2011. júl. 23. 06:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Azért kicsit irigy vagyok rád :P Jókat lehet zabálni *.* De értem, hogy mire gondolsz... :D :)
2011. júl. 23. 12:10
 17/17 anonim ***** válasza:

akkor most mi, akik olvassuk ezt a fórumot, NE essünk bele abba a hibába, hogy arra vagyunk irigyek, ami nekünk épp nincs, de másnak van.

igenis sokat kell ennem, mert még lustább időszakokban is lemozgom, arról nem is beszélve mi lesz ha megjön a Nő.

és göndör hajam van, de a fene akar egyenes hajat :D

2011. júl. 25. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!