Mi a különbség a kristálycukor és a szőlőcukor közt?
Figyelt kérdés
Nyilván ugye a szerkezetében, de miért előnyösebb edzés után a dextróz, ha mindkettő nagyon gyors felszívódású szénhidrát?2011. márc. 26. 16:08
1/2 anonim válasza:
a dextróz monoszacharid, a kristálycukor diszacharid, egy dextróz, és egy fruktóz molekulából áll. Ezért édesebb, és kicsit kisebb inzulinreakciót vált ki, mert a fruktózt lassabban dolgozza fel a test.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, így már világos!
2011. márc. 26. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!