Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Deca durabolin (200mg/ml),...

Danya kérdése:

Deca durabolin (200mg/ml), sustanon (250mg/ml) kura elott vagyok. HOGY ADAGOLNATOK? Melyik napokon?

Figyelt kérdés
20 ml deca-m van ?s 20 ml susta-m... Meg antiösztrog?nk?nt nolvadex ?s proviron 1-1 dobozzal is...azokat a k?ra elej?töl?menjen együtt a kettö? 2ml-es a fecsim,teh?t össz?vni max ennyit tudok...hozz??rtö v?laszokat elöre is köszönöm!
2011. júl. 19. 18:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hmm..Neked is köszönöm a hsz.t,jo iras,meg el is gondolkoztam..:) de tenyleg!azert a Voros Zoli max utokuraban hasznalja a testopumpot ;) de probaltam sok term. Stacket...de szerintem most itt az ido...
2011. júl. 22. 19:11
 12/20 TOMAtm ***** válasza:

igen igy jó a kúrád ahogy leírtad.ö még annyi h ha van annyi ZS h beleférjen a Gasparis Novedex Xt-t nyomathatod elejétől mert akkor nem esik vissza drasztikusan a saját tesztótermelésed,vagyis az utókúrádnak sem kell drasztikus eredményt produkálnia a szervezeteddel.

én 25Gs tűt vagy nagyobbat használnék olyan 3-4 mm hosszút,és farba add mert a susta gyullad elvileg.úgy meg szar edzeni.

proviron:nem kell ha nyomod a novedex XT-t mert azis anti aromatáz.

Nolvadex:kúra után ha clomidot használsz kellene,mert leköti a receptorokat ahová az ösztrogén csatlakozhatna.

simán jó a kúra,affenébe kedvet is kaptam hozzá,kár h tart még a PCTm,november-decemberre lehet énis ennek állok neki majd.

Tribulus nem rossz utókúrába,csak napi 5000mg kell belőle egyenletesen elosztva a nap folyamán.

2011. júl. 22. 19:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Tehat a nolvadexet szedned a kura alatt a gasparis novedex-el a kura alatt,ha jol ertem...?! Vagy utokuraban a clomiddal egyutt???
2011. júl. 22. 20:02
 14/20 °:Amigo:° ***** válasza:

Na, végre megtudtuk, hogy Vörös Zoli a Testopumptól lett akkora... :-DDD

Mikor fogod föl, hogy a reklámok hazudnak ?

Az élmezőnyben SENKI SEMMILYEN Scitec terméket nem használ, tesztófokozót és a többi baromságot csak kiröhögik. Ez csak biznisz, az eredményt CSAK A MEGFELELŐ SZTEROID KÉSZÍTMÉNYEKKEL érik el.

A testépítés a kezdetektől erről szól, aki ezt nem tudja elfogadni, az lehet szerelmes a tárcsáiba, de eredményei korlátozottak lesznek, versenyen meg esélytelen vagy vicc kategóriás lehet csak.

Más:

Gasp. Novedex XT felesleges pénzkidobás. Többen említették, hogy CSÖKKENT a libidójuk a használat közben, nulla fejlődés mellett.

Ár-érték arányban a Femara (Letrozol) a legjobb antiösztrogén, ami jelentősen emeli a tesztoszintet.

Nézz utána külföldi a kinti fórumokon, mert magyarországon leragadtak 20 éve a Nolvadex/proviron szinten, a világ meg közben fejlődik. :-)

Utókúrában semmi más nem kell, csak HCG és Letrozol, nagy dózisú E-vitamin.

A tribulus és társai a komolytalan kategória, a "sózzuk rá a hülyegyerekekre" szlogen jegyében. El lehet felejteni....

Még egy bennfentes infó, nézz utána mert magyarországon ezt (se) ismerik, de nagyon jókat olvastam róla :

Triptorelin

Más:

25G -s tűn a Susta nem megy át, 23 a minimum. 1 colos tű kell, a mély izmok eléréséhez, 3-4 mm az subQ alkalmazáshoz elég csak. Szívd össze a Decaval, akkor nem okoz semmilyen fájdalmat. (sajnos a Sustanonban 10 % Benzyl Alkohol van, ami nem valami jófejség, mondhatni kib@szás .-)))

2011. júl. 23. 12:42
 15/20 A kérdező kommentje:

a tűm 23as,s 1.25" ős(3mm)...szerintem az tökéletes farba...

DE VÁRJ!Én a kúra közben szedném a Gaspari Novedex-et azzal a céllal,hogy a saját teszto termelésem ne legyen a nullán a kúra végére,s ne kelljen a semmiről indítani újra...

A Vörös Zöli egy Isten adta tehetség,aki a Testopump nélkül is ku.va nagy lenne!! :D

De a szteroidokat ellenző hyper-mega-brutál naturáloknak,vagy a teljesen laikusoknak mondom,hogy a szteroid NEM EMELI FEL HELYETTED A KIB4SZOTT VASAT,ugyanolyan keményen(vagy még keményebben!) kell edzeni!!!egy határt át tudsz lépni Vele...nélküle nem lennél "NAGY"...

Amigo: akkor írd már le Nekem légyszíves,hogy mit tennél be a kúraba antiösztrogénként,vagy receptor "blokkolóként"...feltételezve,hogy a Deca az Deca és a Susta is Susta...

köszi

üdv

2011. júl. 23. 13:11
 16/20 Offthewall ***** válasza:
belekezdtél végül? Alakul a molekula?
2011. aug. 23. 23:37
 17/20 balazs00xx ***** válasza:
.
2012. ápr. 22. 17:41
 18/20 balazs00xx ***** válasza:
Steroidok veszélyesek:)
2012. ápr. 22. 17:41
 19/20 anonim válasza:
Elég sokat olvastam mostanában a steroidokról, és egyre jobban el is pártolok tőle, szerintem nem éri meg, tönkre tenni magunkat, ráadásul sok a hamisítvány, körülményes a használata! Nekem is volt legutóbb egy 100 szemes danabol kúrám, 1 hét napi 2, 1 hét napi 3, egy hét napi 4, aztán ugyan ez lefele, nem mondom, hogy nem volt hatása, de most elárulom, hogy most 2 x 4 nap edzés alatt, erősebb lettem, mint a danabol kúra alatt úgy, hogy elkezdtem inni nitrox therapy-t, szedek napi 2 szem CreaTort, meg iszok mellé Hypermass 5000-et és még a normális tömegnövelő étkezést el se kezdtem!
2013. jan. 10. 22:06
 20/20 anonim válasza:

Offthewall válasza:

"ha önerődön kívül könnyen jön, az nem csak könnyen megy, de úgy nem is akkora poén :D"

Akkor felejtsd el a táplálékkiegészítőidet is ezzel az erővel.

"Majd ha 115 kiló vagy zsírmentesen, akkor azt mondom nyomjad"

:)

Tehát, ha naturálban kb. akkora lesz mint a 8-szoros Mr. Olympia Lee Haney vagy a 7-szeres Arnold vagy a 6-szoros Dorian Yates esetleg a 4-szeres Jay Cutler, akkor kezdjen el doppingolni?

Ha ezt sikerül elérnie táplálékkiegészítőkkel, akkor a doppingolás hatására valahogy így fog kinézni:

[link]

2013. aug. 29. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!