Egy RETABOLIL 50-"kúrát"tervezek úgy tudom a hatása és a ható anyaga is megegyezik a Deca Durabolin-nal és Deca-ból már szinte csak hamis van. szerintetek érdemes kipróbálni?
ez jó hír...egy kúrát össze tudnál állítani nekem?
nem akarom full tudatlanul "tolni"
mennyi provi mennyen közbe stb...
köszi előre is... remélem tudsz segíteni!
ja igen, mint emlitettem, a danabol és társai erősebbek, a susta és más szúrós tesztók is, épp ezért ha már használtad ezeket, ne nagyon számíts hasonló hatásra, mível közepes erősségű android a reta, míg a többi erős androgének.
Ezt amúgy csak útmutatónak szántam, mert lebeszélni ígyis-úgyis kár aki már kérdez, úgyis hozzányúl.
szuris tesztót még nem használtam Danabolt már igen..
am 80kg vagyok akkor 300mg elég lenne ha jól számolok..
mellette pedig rengeteg fehérje akár csak a többi "cuccnál"
bár a rendszeres szuri nem igazán tetszik de ez van..
gondolkoztam Sustanon-ba is de abból a jó az ritka mint a fehér holló..mit javasolsz?mert a többi mint említetted többet is hozna mint a Reta..bár azt ha összejön gyógyszertárból szerzem akkor az tuti cucc...
kösz a tanácsokat...
Én inkább olyan esetben használnám, ha az izomtömegem nagy de vízes és fedett.
Amugy ha mindenképp használod, használd androgén mellé. nem kell túlzásba vinni 30 mg naponta vagy 20 is elég. De ebben az esetben a kúra közepétől proviron.
értem..Danabolt nem akarok szedni mellé mert nem bízok benne sok a kamu...akkor inkább a Reta 300mg-al
vagy Susta esetleg Omnadren arról hamar kiderül jó e az "omnafej" jól tudom?
a Retabolil meg nem olcsó ha jól kalkulálom legalább 50ampulla kell belőle...
a Dana-azért is felejtős mert 3hónapja "toltam" és nem használna most semmit...
elég jól belefolytam ezek után te személy szerint mit javasolsz? Sustanon Omna vagy Reta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!