Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy RETABOLIL 50-"kúrát"tervez...

Egy RETABOLIL 50-"kúrát"tervezek úgy tudom a hatása és a ható anyaga is megegyezik a Deca Durabolin-nal és Deca-ból már szinte csak hamis van. szerintetek érdemes kipróbálni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 11:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ok...amúgy is később akartam kezdeni mivel most Stanozol 10mg-ot szedek bár lehet nem sok értelme van de azért gondoltam ere mert megbízható...és nem piszkál bele úgy a tesztóba mint a Dana...vagy lehet elkapkodtam és felesleges?? mi a véleményed?
2011. márc. 14. 16:37
 12/21 anonim válasza:

ez jó kérdés...szerintem felesleges...

de Clint jobban ért a dolgokhoz és ha ő is ezt mondja akkor tuti hagy abba a Stanozolol-t és szedj erős "bolti"

tesztoszteron növelőket a következő kúrát pedig jól napold el..szerintem

2011. márc. 14. 17:01
 13/21 A kérdező kommentje:

ezen már én is gondolkodtam mármint hogy lehet feleslegesen szedem...

Clint mi a te véleményed? vezessem le és pihi?

2011. márc. 14. 20:32
 14/21 A kérdező kommentje:

eddig 20-szemet szedtem be a Stanábol 10mg.os

akkorra adagnál még a levezetés se túl bonyolult szerintem.

de megvárom mit ír Clint arról hogy szedjem e vagy sem...

2011. márc. 14. 20:41
 15/21 clint ***** válasza:

Három hónapja fejeztél be egy androgén kúrát, a stana kb semmit nem ér.

hagyd abba, és az amit előttemszóltak igen jó ötlet. Legális tesztónövelőket szedj. Ezzel nagyjából visszazökkensz egy-két hónap alatt. A következő kúra előtt egy hónapig ne nyulj a hormonjaidhoz viszont, még legálisan sem.

2011. márc. 15. 05:50
 16/21 A kérdező kommentje:

kösz a tanácsokat! akkor abbahagyom ...

szerinted ennyi idő után kell szedjek Zitát+Clomidot? vagy

az Advanced Pct elég magába is veszek még pld Testopump-ot.

2011. márc. 15. 08:33
 17/21 A kérdező kommentje:

napi 1-szem Zitára és Clomidra gondoltam de mivel a Stana-nem "piszkál" bele nagyon a tesztóba lehet felesleges

a következő "kúrát" mikortól kezdjem mit javasolsz és szurisból vagy szemesből? vagy a Danabol-hatna később is?

feltéve ha eredeti bár a forrásom eddig megbízható cuccokat szállít minden ismerősnek...

2011. márc. 15. 08:39
 18/21 A kérdező kommentje:
bocs egy kicsit sokat fecsegek:)
2011. márc. 15. 08:45
 19/21 anonim válasza:

Clint-írt már olyan dolgokat a szteroidokkal kapcsolatban

mint senki más...és ha ő ezt mondja akkor úgy is van..

azért írtam hogy ha ős is osztja a véleményem jobb ha hallgatsz rá..

nem okoskodásnak szántam! mivel te se tűnsz tudatlannak a témában...

2011. márc. 15. 09:08
 20/21 clint ***** válasza:

köszönöm a dicséretet.

kérdező: nem piszkált annyira bele, elég lesz a pct. Testopump felejtős, még fele annyit sem ér mint amibe kerül.

A pctből vehetsz akár két dobozzal is, nagyon jó kis legális tesztónövelő, vagy kombinálhatod valamivel (mass fx, hard fx, bad ass mass, a-bomb, formadrol, natadrol stb stb) Azt te döntöd el mikor akarod a köv kúrádat, a te tested, a te májad, de ne légy mohó, mert akkor csak rongálod magad. Ha már megvan a nolva akkor szedd a pctvel, nem hormonvisszaállitásra hanem akár hiszed akár nem magába is jó tesztónövelésre. És akkor reggel este egyet, a pctből meg hármat este.

2011. márc. 15. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!