Deca-durabolin mellékhatásai?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy nincs komoly májmérgező mellékhatása. Az igaz, hogy hímivarsejtek termelési százalékát csökkenti? 18 éves vagyok és érdeklődnék róla. Esetleg a promobolan-ról tudna valaki valamit mondani vagy esetleg tapasztalatot megosztani?2010. febr. 22. 22:47
1/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat primobolan.
2010. febr. 22. 22:49
2/12 anonim válasza:
deca-durabolin, az nekem úgy tűnt akiket ismerek és hozzányúltak hogy eléggé másként hatott, volt aki 2 hét után kidobta az egészet mert úgy fájt a veséje hogy nem tudott a forró vizes fürdőn kívül létezni, egy másik idősebb faszi most 40 éves, de már haldoklik a szervezete és minden izülete teljesen 0-n van, így utólag már késő ezen gondolkozni. volt egy harmadik ő meg egy agresszív tetű lett tőle, mindenkit meg akart ölni aki az útjába került, nőtt tőle rendesen, abbahagyta fél év alatt kihugyozta amit felszedett és ennyi :D ha nem akarsz versenyszerűen ilyet űzni akkor ne nyúlj hozzá, máshol is lehet imponálni, ez a felfújom magam koksszal dolog már senkit nem hat meg. ha meg versenyezni akarsz ne ezt a szart lődd magadba
4/12 A kérdező kommentje:
Értem. Ha ne ezt a szart lőjjem magamba akkor mit ajánlsz esetleg?
2010. febr. 22. 23:01
5/12 anonim válasza:
ajánlani semmit nem ajánlok, de amugy a pénztárcától függ
6/12 A kérdező kommentje:
valamit csak tudsz ajánlani
2010. febr. 22. 23:09
8/12 anonim válasza:
ha itt kérdezősködsz erről a témáról akkor semmit se nyomj mert hülye vagy hozzá. de úgyis fogsz. ha meg nyomod annak ellenére hogy hülye vagyok akkor tök mind1 mit nyomsz nem?
én az adipexet tanácsolom nekem a 6 hét alatt hozott 5 kiló száraz izmot szar kajával és nulla edzéssel
9/12 A kérdező kommentje:
Azért tudom hogy az Anapolon egyik legmérgezőbb szteroid. Nem szeretnék egyenlőre semmit sem szedni, csak információt szeretnék előbb szerezni ezekről a szerekről.
2010. febr. 22. 23:32
10/12 anonim válasza:
23:32 akkor olvass szakirodalmat, testépítő fórumokat, biosz könyveket stb. ami a kezedbe kerül. és ezt mind a saját érdekedben teszed, hogy ne nyúlj ilyen tudatlanul cucchoz mert gallyra vághatod magad egy életre ha nem értesz hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!